Bilforhandlere

Her er datoerne for AutoBranchen Danmark Finans Open 2024

Sæt kryds i kalenderen nu og vær med til at forme den traditionsrige golfbegivenhed i samarbejde med Santander Consumer Bank.

Vi er glade for nu endelig at kunne præsentere datoerne for AutoBranchen Danmark Finans Open 2024. Årets turnering vil byde på spændende kvalifikationsrunder, prøverunder og en nervepirrende finale, der finder sted i den smukke golfdestination Belek i Tyrkiet.

Kvalifikationsrunder afholdes på to fantastiske lokationer

Der afholdes to kvalifikationsrunder, hvor man begge steder kvalificerer sig direkte til finalen. Datoerne er sat, og golfentusiaster kan glæde sig til den ene kvalifikationsrunde den 15. maj 2024 på Great Northern, mens den anden kvalifikationsrunde for håbefulde golfspillere afholdes den 23. maj 2024 på Lübker Golf & Spa.  
Det bliver to unikke oplevelser, hvor passionerede golfspillere fra autobranchen kan udfordre sig selv og måle deres kunnen mod nogle af branchens bedste.  

Opvarmning til kvalifikationsrunderne

For dem, der ønsker at optimere deres præstation, tilbydes en eksklusiv opvarmningsmulighed dagen før kvalifikationsrunden. Med mulighed for prøverunde, lækker middag og overnatning til en favorabel pris, skaber vi rammerne for en mindeværdig oplevelse med masser af socialt samvær.

Direkte kvalifikation til finalen

En flot præstation på golfbanen kan i år belønnes med direkte kvalifikation til finalen, der strækker sig fra den 29. september til den 3. oktober 2024 i Belek i Tyrkiet. Dette er en enestående chance for deltagerne til at konkurrere ude i verden og få en golfoplevelse ud over det sædvanlige.

Husk at sætte kryds i kalenderen

AutoBranchen Danmark opfordrer alle branchens golfentusiaster til at sætte kryds i kalenderen allerede nu og sikre sig en plads ved autobranchens eftertragtede golfbegivenhed. Vi håber, I alle har haft et fantastisk nytår og ser frem til at byde jer velkommen på golfbanen til foråret. 

Vi melder ud senere, når der åbnes for tilmelding til kvalifikationsrunderne.  

Kontakt

Henrik Bitzer

Partnerskabschef