Bilforhandlere

Historisk stor tilslutning til golfturnering

På en helt fantastisk golf-dag slog seks finalister sig videre til finalen i AutoBranchen Danmark Finans Open 2024, som afholdes i samarbejde med Santander. Rekordmange medlemmer deltog.

Under en strålende sol på årets allerførste sommerdag, hvor temperaturen sneg sig over 25 grader, dystede hele 49 medlemmer af AutoBranchen Danmark i golf på Great Northern i Kerteminde på Fyn onsdag den 15. maj. 

Det var den første af to indledende runder i den årlige golfturnering AutoBranchen Danmark Finans Open 2024, som afholdes i samarbejde med Santander. Og tilslutningen har ikke været større i de 13 år, vi har afholdt turneringen. 

”Vi havde en helt fantastisk dag på et helt fantastisk sted i Danmark, og det var skønt at opleve så stor tilslutning til arrangementet,” siger Henrik Bitzer, der er partnerskabschef i AutoBranchen Danmark. 

Seks spillere sendt til Tyrkiet

Som noget nyt kan spillerne i år kvalificere sig direkte fra den indledende runde til finalen i Belek i Tyrkiet. Det var der i alt seks spillere, der gjorde i torsdags. 

Det blev Henrik Bøjer fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S, der løb af med sejren. Han opnåede hele 44 point. På en flot andenplads kom Jacob Larsen fra Meldgaard & Larsen Biler ApS med 39 point, og tredjepladsen indtog Søren Hansen fra SMH Biler ApS. 

Dagens tre topspillere får følgeskab af disse spillere, når finalen finder sted i Tyrkiet: 

Nr. 4: Martin Tolderlund fra Tolderlund Auto ApS 

Nr. 5: Mikkel Østergaard fra Østergaard Automobiler ApS 

Nr. 6: Christian Kronsbjerg fra Autohuset Kronsbjerg A/S 

Næste runde spilles på Djursland

Den anden indledende runde finder sted torsdag den 23. maj på Lübker Golf & Spa Resort på Djursland, hvor yderligere seks medlemmer vil kvalificere sig til finalen. 

De i alt 12 bedst placerede spillere samt vinderen af sidste års turnering, der automatisk kvalificerer sig, mødes i finalen i Tyrkiet til efteråret. 

AutoBranchen Danmark ønsker vinderne af den indledende runde stort tillykke. Tak til Santander for godt samarbejde. Og tak til alle deltagere for en fantastisk dag i solen.

Kontakt

Henrik Bitzer

Partnerskabschef