Bilforhandlere

Hvad bringer fremtiden? Du er inviteret til gratis konference i Berlin

Alt fra agentmodel over styrket brugtvognsforretning til SERMI og bedre indtjening på eftermarkedet er blandt emnerne på stor europæisk konference, det er gratis at deltage i for medlemmer af AutoBranchen Danmark.  

Som medlem af AutoBranchen Danmark har du mulighed for at deltage gratis i den store bilkonference #CONNECT EUROPE, som i år bliver afholdt i Berlin, og som er arrangeret af CECRA, der er paraplyorganisationen for AutoBranchen Danmark og vores europæiske søsterorganisationer.   

Både overnatning (én nat) og deltagelse i selve konferencen og gallamiddag er gratis, mens man selv skal betale for transporten til og fra Berlin.   

På programmet er blandet andet agentmodeller og de forskellige muligheder, de indeholder, leasingmodeller, bedre brug af kundedata, udviklingen af onlinesalg, udfordringer og muligheder ved brugtvognssalg og brugtvognsopkøb.  

Derudover er der også fokus på elektrificering af bilmarkedet og dets konsekvenser for eftermarkedet, på nye brændstoffer og fremtidens europæiske bilmarked.   

“Hvis man har interesse for, hvordan bilmarkedet vil udvikle sig, vil jeg anbefale at deltage i konferencen. Det er både en god mulighed for at blive klog på den seneste udvikling og de nyeste tendenser, og samtidig er det en oplagt mulighed for at netværke,” siger Charlotte Brix Andersen, chef for medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation hos AutoBranchen Danmark.   

Tilmelding kan ske på konferences hjemmeside her: https://www.connect-europe-event.com/information-registration/registration/registration-for-the-event/ 

Konferencen foregår på engelsk.