Bilforhandlere

Hvad rører sig i branchen? Bliv opdateret på seneste nyt

Den nyeste version af Magasinet AutoBranchen Danmark er på gaden. Du kan læse om rejsen fra nyvognsforhandler til brugtvognsforhandler, blive klogere på ESG og meget andet.

Som medlem af AutoBranchen modtager du seks gange om året et nyt magasin fyldt med artikler og den nyeste viden om branchen. Her ses der nærmere på trends og tendenser, ligesom der altid er artikler om, hvordan forskellige dele af branchen griber udviklingen an. 

Nu er den nyeste udgave af Magasinet AutoBranchen Danmark på vej til din postkasse, hvis ikke du allerede har modtaget det. 

I dette nummer er der fokus på kravene til bæredygtighedsrapportering, ligesom vi fortæller om de første erfaringer med den unikke medlemsfordel, du har som medlem af AutoBranchen Danmark. Det drejer sig om vores ESG-generator, hvor du gratis kan få styr på din bæredygtighedsrapportering.  

Der er også fokus på rejsen fra nyvognsforhandler til brugtvognsforhandler, som mange netop nu er på vej ud på – eller overvejer at give sig i kast med, ligesom vi også kommer forbi regler og faldgruber ved leasingmarkedet, som fylder mere og mere.  

Derudover er vi på besøg hos en brugtvognsforhandler, der endte i branchen ved et tilfælde, men som blev fanget ind af det kick, det giver at sælge en bil.  

Endelig er der nyt fra eftermarkedet, hvor fokus er på elbilernes indtog og på kampen for fair afregning fra forsikringsselskaberne.  

Du kan læse den nyeste version af Magasinet AutoBranchen Danmark her.

Du kan læse tidligere udgaver af vores magasiner her.

Kontakt

Charlotte Brix Andersen

Leder af Medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation