Bilforhandlere

Deadline for nomineringer til Auto Awards er på lørdag

Autobranchens store awardshow afvikles i lighed med de foregående år i Cirkusbygningen i København den 22. til november.  

Derfor er det ved at være deadline til nominering af kandidater til de i alt 24 priser, som skal uddeles på denne festaften af branchen.  

Nominering af kandidater sker på autoawards.dk https://www.autoawards.dk/ 

Sidste frist for nominering af kandidater til Auto Awards er på lørdag den 10. september kl. 17.00 

“Auto Awards er tilbage efter en fantastisk succes i 2022, hvor begivenheden slog alle rekorder, både hvad angår afstemning og antal gæster i Cirkusbygningen i København. Sidste år kunne branchens innovative og dygtige virksomheder, bemærkelsesværdige tiltag, såvel som diverse køretøjer stolt flashe sig i kulørte spotlights, efter at der var tikket hele 63.346 stemmer ind og en vinder kunne publiceres i de forskellige kategorier,” fortæller arrangør Sean Fitzgerald Coard i en pressemeddelelse om årets Auto Awards. 

“En omfattende jurykomité er ved at blive nedsat og består af et bredt udvalg af anerkendte og dygtige fagfolk fra eksempelvis brancheorganisationer, grossister, kompetente eksperter, som alle ved hvad der rører sig i branchen,” fortæller han videre. 

Den store prisuddeling afholdes tirsdag den 22. november i Cirkusbygningen, København, med et stort awardshow, der byder på både prisoverrækkelser, god underholdning, og netværk. 

Alle har stadig muligheden for at præge, hvem der er så heldig at køre hjem med en – eller måske flere – af de prestigefyldte Award statuetter i bagagerummet ved at gå ind og indstille i de forskellige kategorier. 

Kategorierne spænder vidt, og du kan indstille i alt fra Årets Nyvognsforhandler til Årets Brugtvognsforhandler, Årets Værksted til Årets Værkstedskæde etc. Vi kender alle en i branchen, der fortjener et ekstra stort skulderklap og anerkendelse. Om det er din egen arbejdsplads, byens lokale bilforhandler eller en helt tredje, som du mener har gjort en afgørende forskel.  

“Du kan stadig nå det, selvom deadline er lige om hjørnet, den 10. september kl 17.00. Der er allerede mange gode bud i de forskellige kategorier, så indstil i dag via hjemmesiden www.autoawards.dk og vær med til at præge fremtidens autobranche,” siger Sean Fitzgerald Coard. 

Det er også på hjemmesiden https://www.autoawards.dk/billet/, at du kan se, hvordan du kan komme med til autobranchens prisuddeling i Cirkusbygningen tirsdag den 22. november 2022.  

 

Auto Awards 2022 kategorier 

 1. Årets Nyvognsforhandler
 2. Årets Brugtvognsforhandler
 3. Årets Værksted
 4. Årets Karosseriværksted
 5. Årets Synshal
 6. Årets Produkt
 7. Årets Markedsføringskampagne
 8. Årets Nyhed
 9. Årets Leverandør
 10. Årets Tiltag
 11. Årets Forsikringsselskab
 12. Årets Autogenbruger
 13. Årets Uddannelse – ”Merkantile Uddannelse” / ”Tekniske Uddannelse”
 14. Årets Autolakerer
 15. Årets Værkstedskæde
 16. Årets Erhvervsleasingselskab
 17. Årets Privatleasingselskab
 18. Årets Bæredygtighedspris
 19. Årets Bilmærke
 20. Årets Familiebil
 21. Årets Firmabil
 22. Årets Miljøbil
 23. Årets Varevogn
 24. Årets Teknologiske Frontløber