Bilforhandlere

Inflationshjælp: Nu udskydes A-skat og AM-bidrag

Snart får virksomheder i autobranchen del i den netop aftalte inflationspakke, som et bredt flertal i Folketinget er blevet enige om den 10. februar.  

Regeringen er sammen med Socialistisk Folkeparti, Danmarksdemokraterne, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti, Alternativet og Nye Borgerlige blevet enige om en inflationspakke, der skal reducere konsekvenserne af inflationen.  

Pakken henvender sig generelt ikke til autobranchen, men branchen vil få udskydt en del af skattebetalingen i sommeren 2023. Ifølge partierne har mange virksomheder oplevet pres på deres likviditet som følge af højere energiudgifter – et billede som AutoBranchen Danmarks adm. direktør Gitte Seeberg godt kan genkende i autobranchen: 

”De stigende energipriser har gjort ondt i store dele af autobranchen. Det gælder særligt for de autolakerier, der benytter naturgas til malerkabinerne. Derfor er det meget positivt, at det nu bliver muligt at forbedre sin likviditet midlertidigt. Det kan være med til at give pusterum på den korte bane.”

Kontakt

Charlotte Brix Andersen

Leder af Medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation

Nicolai Fiil-Søby

Politisk konsulent og direktionsassistent (Barsel)

Flemming Ransborg

Medlemskonsulent, Nordjylland og Bornholm
Klaus Schultz

Klaus Schultz

Medlemskonsulent, Sydjylland og Fyn

Lene Søbo

Grafiker og marketingkoordinator

Christian Mikkel Uldall Grøn

Web- og social medie manager

Julie Løvenholdt

Medlemskoordinator

Emil Refn

Studentermedhjælper