Persondata

Kurser i den nye ferielov og personalejura

Den nye ferielovs ikrafttræden nærmer sig med hastige skridt, og AutoBranchens ArbejdsgiverForening – ABAF afholdt derfor i starten af året en kursusrække om emnet.

Siden da har vi modtaget flere forespørgsler på yderligere kurser om emnet og derfor udbyder vi i september 2019 et kombineret kursus i personalejura og den nye ferielov, lagt henholdsvis om formiddagen og eftereftermiddagen.

Kurset vil være en kombination, hvor I både kan få et indblik i den nye ferielov og dens betydning, og derudover kan få indsigt i udvalgte dele af personalejuraen, og de problematikker der typisk kan opstå i virksomheden. Da kurset er opdelt i en formiddag og en eftermiddag, er det muligt at deltage i begge moduler samme dag eller blot kun det ene modul, hvis det passer bedre.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][table id=78 /]

Program: 

Morgenbrød fra 7.45 til 8.00

Personalejurakursus 8.00 til 12.30 incl. Pauser

Frokost 12.30 til 13.00

Ferielov 13.00 til 17.00 incl. pauser

Nåede du ikke at komme med sidste gang, eller ønsker du blot at få tingene genopfrisket, så skynd dig at tilmelde dig kurserne nu.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]