Bilforhandlere

Lej dine brugte biler ud med RentLog

Mange bilforhandlere har biler stående, som ikke bliver brugt ret meget. Måske skulle de udlejes i kortere eller længere tid. RentLog er softwaren til at gøre det. 

Hvis du har lidt for mange biler stående ude i rækkerne, som ikke flytter sig, kan du overveje at leje dem ud i kortere eller længere tid.  

Virksomheden mSystems, der står bag softwareløsningen RentLog oplever, at systemet – der er meget udbredt til administration af værkstedsudlejning, også i stigende grad bruges til ekstern udlejning.  

AutoBranchen Danmark har etableret en fordelsaftale med firmaet bag RentLog. Derfor er der rabat og andre fordele at hente, hvis du bruger RentLog som medlem af AutoBranchen Danmark.  

I denne tid mærker mange en faldende omsætning inden for brugtvognssalget og især, at dieselbiler i nogle tilfælde står helt stille. Derfor er det, ifølge mSystems måske tid til at se på, om man skulle hente lidt indtjening andre steder.  

“RentLog er i dag installeret på 400 lokationer i Danmark, og vi oplever at stadig flere bilforhandlere langtidsudlejer biler via eget netværk eller via egen hjemmeside. Har man allerede RentLog, er det jo kun få klik og en elektronisk underskrift, der skal til og bilen er ude at køre på en lejekontrakt. Vi har styr på forsikringsbetingelserne og RentLog opkræver automatisk selv den månedlige ydelse, fortæller Troels Meyer fra mSystems.  

Værksteder og forhandlere kan endda forenkle processen endnu mere med en widget på egen hjemmeside.  

“Denne widget leveres af Auto IT, og den betyder, at man via forhandlerens egen hjemmeside, kan søge blandt de biler, der i RentLog er sat til ekstern udlejning. Med den kan kunderne selv søge i dine udlejningsbiler, booke, underskrive lejekontrakten og betale – hele processen er digitaliseret, og du skal blot udlevere nøglen,” fortsætter Troels Meyer.   

Enkel proces 

Forhandleren kan oprette bilen i RentLog med en lejepris. Skal bilen lejes ud via hjemmesiden, registreres perioden bilen skal være tilgængelig. Hvis bilen allerede er oprettet i Autodesktop fra Auto IT, kan den med få klik overføres til RentLog med billeder og beskrivelse.  

“Der er ingen tvivl om, at mange allerede har set lyset i forhold til ekstern udlejning, og det giver god mening for både forhandler og kunde. Har man som kunde brug for en bil fra fredag til søndag eller en længere periode, kan den bookes med få klik. Kan du ikke levere den nye bil til kunden før om tre måneder, kan kunden leje en bil. Måske dine værkstedsudlejningsbiler skal udlejes i weekenden? Mulighederne er mange, og jeg tror kun vi har set toppen af isbjerget,” siger Troels Meyer. 

I nyhedsbrevet fortalte vi i foråret om Karvil Group, der bruger RentLog. Den artikel kan du læse her (LINK) https://autobranchendanmark.dk/nu-giver-vaerkstedsbilerne-flere-penge-til-stor-forhandler/ 

Læs mere om fordelsaftalen med RentLog her https://autobranchendanmark.dk/fordelsaftaler/rentlog/ 

Kontakt

Henrik Bitzer

Partnerskabschef