Fordelsaftaler

Nu giver værkstedsbilerne flere penge til stor forhandler  

Værkstedsbilerne er en stor omkostning for en bilforhandler. Fordelsaftale med Rentlog giver det totale overblik, styr på opkrævninger og ganske enkelt en bedre bundlinje. Det mærker bilforhandleren Karvil Group. 

Bilforhandleren Karvil Group har ni afdelinger på Fyn og i det sønderjyske område. I alle ni afdelinger har man 25-30 værkstedsbiler på vejene, klar til kunder, der skal have deres egen bil på værksted. De mange biler udgør en stor og en stigende omkostning. 

Siden sidste efterår har Karvil Group indført IT-systemet fra  Rentlog i alle afdelinger til registrering af værkstedsbilerne/lejebilerne. Det har givet et hidtil uset overblik over flåden. 

Det fortæller Karvil Groups adm. direktør, Mads Nør Lauvring. 

“De biler, vi har kørende, er en stor omkostning, men Rentlog har givet os et helt andet overblik over bilerne. Nu kan vi hele tiden se, hvordan og hvor meget bilerne bliver brugt. Har vi for mange, har vi for få. Vi evaluerer det hver måned for hver afdeling,” fortæller han.  

Overblikket er én ting, noget andet er priserne. Som Mads Nør Lauvring fortæller, så er værkstedsbilerne mange steder også en ydelse, man giver kunderne gratis. Måske er den ikke gratis, men man glemmer at fakturere kunden. 

“Nu kommer prisen for lejebilen automatisk på regningen. Vi får tjekket, om kunden har fyldt sit forbrug af benzin på bilen – har kunden ikke det, så kommer det også på regningen. Så vi husker altid at opkræve og skal aktivt vælge det fra, hvis der er lavet en anden aftale med kunden,” fortæller han.  

AutoBranchen Danmark har indgået en fordelsaftale med Rentlog. Den betyder, at medlemmerne får gratis konsulenttimer i forbindelse med opstart og implementering af programmet.  

Lige præcis integrationen er også en del, Mads Nør Lauvring hos Karvil Group er imponeret over. Det er gået glat. 

“Over al forventning. Vores integration med Autovision er problemfri, og det er super smart. Man ser, at det er udviklet af nogen, der kender branchen,” siger han videre.  

For Karvil Group har brugen af Rentlog indtil videre handlet om værkstedsbilerne, og det overblik har været en stor hjælp, som sparer både tid og penge. Hvor mange penge, har Mads Nør Lauvring og hans medarbejdere ikke helt gjort op endnu. Men de ser på, hvordan de kan bruge systemet endnu mere.  

“Vi har værkstedsbiler, som ikke bliver brugt i weekenden, og vi leger med tanken om, at de kan korttidsudlejes til kunderne.  

Som flere andre forhandlere, har Karvil Group også både almindelige cykler og elcykler, som kunderne kan bruge, hvis behovet for en lejebil er knap så stort. De kan også administreres i Rentlog. 

Rentlog afholder webinar den 17. maj kl. 10-11, hvor du kan høre mere om systemet, der giver optimal kontrol og bedre økonomi i dine værkstedsbiler. Tilmelding til webinar webinar@msystems.dk

Læs mere om Rentlog her