Bilforhandlere

Ny attraktiv fordelsaftale med OK 

Energiselskabet OK sælger også strøm til elbiler. Som bilforhandler kan du nu formidle OK’s ladeløsninger til kunderne.  

Det skal være enkelt og billigt at skifte benzinbilen ud med en elbil. Sådan lyder mantraet for energiselskabet OK, som de fleste nok kender for benzinstandere. OK sælger imidlertid også strøm og i kraft af en ny fordelsaftale med AutoBranchen Danmark, kan medlemmerne formidle ladeløsninger for det danske energiselskab. 

Kunderne får en fordelagtig aftale med en OK-ladeboks hjemme i carporten. De får særpriser på OK’s ladepakke med OK-strøm. Bilforhandleren får månedlig provision for at videreformidle ladeaftaler til energiselskabet. 

OK tilbyder en af markedets laveste oprettelsespriser, og det er en af årsagerne til, at mange vælger en ladeboks fra OK.  

Ydermere er der også rabatmuligheder, hvis du som forhandler eller værksted vil have OK’s ladestandere i virksomheden.  

“Det er vigtigt for os, at det er enkelt og billigt for danskerne at skifte til elbil. Med denne aftale er det vores håb, at vi kan gøre flere forhandlere opmærksomme på vores gode aftale og gode produkter. Vi har allerede aftale med en del bilforhandlere, men der er selvfølgelig plads til flere,” siger Martin Kock Kjeldgaard, der er Partner Manager i OK. 

Hos OK afregnes el-kunden for sit faktiske forbrug, mens kunden samtidig har mulighed for at vælge grøn strøm, som blandt andet kommer fra danske vindmøller. 

OK forventer, at den typiske kunde til ladepakken kører mellem 10.000 og 35.000 kilometer årligt og har egen husstand og mulighed for at oplade elbilen hjemme ved bopælen.  

“OK har meldt ud, at de investerer en milliard kroner i ladenetværket frem mod 2025. Det er en særdeles positiv udvikling. Deres henvisningsportal, som forhandlerne skal bruge, er enkel og let at gå til. Derfor har vi store forventninger til denne fordelsaftale, og en hel del medlemmer har allerede en aftale om ladeløsning fra OK, så vi ved, at den er attraktiv,” siger Henrik Bitzer, chef for partnerskaber i AutoBranchen Danmark.  

Se mere om den fordelagtige aftale her på hjemmesiden

Vil du vide mere så kontakt Henrik Bitzer på 31474997 eller heb@abdk.dk. Du kan også kontakte OK på mailadressen bilforhandler@ok.dk. 

Kontakt

Henrik Bitzer

Partnerskabschef