Fordelsaftaler

Ny fordelsaftale på plads med AUTOproff  

Til gavn for medlemmerne har AutoBranchen Danmark igen en stærk aftale med AUTOproff. Alle AutoBranchen Danmarks medlemmer, som har gjort brug af den tidligere fordelsaftale med AUTOproff, overføres automatisk til den nye aftale.

Mange i autobranchen bruger  AUTOproff, der hjælper med at prissætte brugte biler rigtigt på blot 20 min., samt du kan sælge og købe brugte biler via deres auktion. AUTOproff er en slags sikkerhedsnet under en brugtbilshandel. Tiderne har vist sig usikre på brugtbilsmarkedet. Først manglede forhandlerne brugte biler, fordi nye biler havde lange leveringstider og efterspørgslen steg på de brugte. I den periode blev det svært at skaffe brugte biler, fordi kampen om dem blev hård. Så vendte den rundt, og forbrugerne er måske blevet lidt tilbageholdende i forhold til at indgå handler. Derfor er sikkerhedsnettet godt.  

“Langt de fleste af vores medlemmer ved godt, hvad AUTOproff er. I korte træk kan man sige, at de laver mere end 1.500 vurderinger af biler hver eneste dag, så de ved, hvad de har med at gøre. De sætter en mindstepris på bilen inden for 20 minutter. De kan også give en garanteret mindstepris på bilen, når en forhandler henvender sig med en bil, han vil af med. Det er en god tryghed at have, og en tryghed, jeg ved, at mange benytter sig af,” siger Henrik Bitzer, chef for Partnerskaber i AutoBranchen Danmark.  

Alle AutoBranchen Danmarks medlemmer, som har gjort brug af den tidligere fordelsaftale med AUTOproff, overføres automatisk til den nye aftale. 

For forhandlere, der importerer biler, kan AUTOproff også hjælpe et godt stykke af vejen.  

“Importen fra især Tyskland og Holland er steget markant de senere år, og de udenlandske forhandlere vil gerne gøre forretning med forhandlerne i Danmark. Hos AUTOproff sørger vi for, at det økonomiske mellemværende mellem køber og sælger også går gnidningsfrit uanset, om pengene skal krydse landegrænser eller ej,” siger Kenneth Vestergaard, der er Nordisk direktør hos AUTOproff. 

Rent praktisk foregår en handel sådan, at forhandleren “deponerer” via servicen ”Sikker Betalinger”, så pengene er på en sikker konto, når en handel aftales, men pengene frigives først overfor sælger, når køber har set bilen og godkender, at bilens stand stemmer overens med det aftalte. Hvis det modsatte er tilfælde, kan AUTOProff tilbageholde en sum og medvirke til, at køber og sælger bliver enige. 

AUTOproff har kontorer i 8 lande og bliver brugt af mere end 20.000 bilforhandlere i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Belgien, Italien og Polen.  

Læs mere om aftalen her

Læs mere om AUTOproff her