Bilforhandlere

Ny konsulent styrker rådgivningen af medlemmerne

Med 27 års erfaring fra branchen er AutoBranchen Danmarks nye konsulent, Klaus Schultz, klar til at hjælpe medlemmerne med det meste. “Jeg vil nærmest sige, at det er et kald”, siger han.

AutoBranchen Danmark har fra årsskiftet oprustet sit team af kørende konsulenter, der hjælper medlemmerne med blandt andet forretningsrådgivning og brugen af fordelsaftaler. 

Nyeste tilføjelse er 50-årige Klaus Schultz, som allerede i dag har et bredt netværk i den branche, som han har arbejdet i i de sidste 27 år.  

“Jeg har prøvet det meste i autobranchen og på de fleste niveauer. Men jeg ser det nærmest som et kald at være med til at hjælpe branchen, sådan som AutoBranchen Danmark gør som brancheorganisation,” siger Klaus Schulz, der blandt andet har en fortid hos Toyota Danmark, Santander Consumer Bank og som salgsdirektør hos Lindholm Biler.  

Klaus Schultz har base i Horsens og vil derfor primært understøtte medlemmer af AutoBranchen Danmark i det jyske.  

“Derudover bliver en af mine opgaver at skabe nogle spændende netværk for brugtvognsforhandlere for at styrke den medlemsgruppe hos AutoBranchen Danmark, hvor man kan sparre om forretningen og lære nye mennesker at kende,” siger Klaus Schultz.  

AutoBranchens Danmarks hold af kørende konsulenter består foruden Klaus Schultz af Flemming Ransborg, Kim Quistgaard og Lars Baun Vilhelmsen. 

Kontakt

Klaus Schultz

Klaus Schultz

Medlemskonsulent, Sydjylland og Fyn