Bilforhandlere

Bilafgifter: Vi opdaterer løbende hjemmesiden med svar på de mest stillede spørgsmål

Vi får i øjeblikket mange spørgsmål relateret til det nye afgiftssystem. Dem besvarer vi løbende og så hurtigt som muligt. Interessen var derfor også stor for det webinar, som AutoBranchen Danmark holdt i mandags om de nye bilafgifter.

Da AutoBranchen Danmark den 7. december holdt et webinar om de nye bilafgifter var interessen stor, og den er ikke falmet siden. Charlotte Brix Andersen, chef for kommunikation, medlemsservice og forretningsudvikling, uddyber:

”Knap 260 medlemmer deltog på webinaret, hvor deltagerne fik en præsentation af de nye bilafgifter og havde mulighed for at stille spørgsmål. Der var så stor interesse, at vi ikke kunne nå at besvare alle spørgsmål. Vi har siden lagt svarene på de mest stillede spørgsmål ud på vores hjemmeside, som vi opdaterer i takt med, at mere information om afgifterne bliver tilgængelig”.

Nye svar om firmafradrag, brændstofsnormer og genberegning mv.

Under webinaret var der stor interesse for detaljerne i, hvordan de nye bilafgifter beregnes for både nye og brugte biler. Disse spørgsmål blev hurtigt stillet til rådighed på hjemmesiden til gavn for endnu flere medlemmer.

Siden er hjemmesiden blevet udbygget med flere svar om bl.a. beskatning af fri bil, brændstofsnormer, genberegning og dokumentation ved bilsalg mv.

Du finder den opdaterede Q&A her.

Registreringsafgift på vare- og veteranbiler mv.

Vi har også opdateret vores hjemmeside med modeller til og oplysninger om beregninger af afgifter på andre typer af køretøjer end personbiler. Du kan finde oplysningerne om beregning af registreringsafgift på varebiler, veteranbiler, autocampere og motorcykler her.

Du kan finde hele vores univers om de nye bilafgifter på vores hjemmeside. Her har vi samlet alt relevant information til branchen.

Kontakt

Juridisk hotline