Bilforhandlere

Få værkstedskontrol med Teknologisk Institut

Er der styr på værkstedet i din virksomhed? En samarbejdsaftale mellem Teknologisk Institut og AutoBranchen Danmark giver autoværkstederne mulighed for at få løbende kontroller, der sikrer, at alt er som det skal være.

Ordningen består af to elementer.

  • Værktøjskontrol: Kontrol af udstyr på det mekaniske værksted.
  • Reparationskontrol: Kontrol af udførte mekaniske reparationer og service.

Værkstedet har mulighed for frivilligt at tilvælge værktøjs- og reparationskontrol inden for karrosseri.

”Et uforpligtende eftersyn af, om alt er som det skal være og om tingene bliver gjort fagligt korrekt, er vigtigt for alle virksomheder. Det hjælper aftalen med Teknologisk Institut med, og samtidig er der mulighed for rådgivning, når værkstedet står overfor at anskaffe nyt udstyr. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde vores medlemmer den mulighed,” siger Henrik Bitzer, chef for Partnerskaber i AutoBranchen Danmark.

Reparationskontrollen udføres som en stikprøvekontrol på biler, der er serviceret/repareret inden konsulentens ankomst på værkstedet.

”Reparationskontrollerne sker uanmeldt, så vi får det rette billede af værkstedet,” siger Kristian Eldam, der er ansvarlig for aftalen mellem Teknologisk Institut og AutoBranchen Danmark.

Han tilføjer i øvrigt, at Teknologisk Institut tilbyder uvildig rådgivning, når et autoværksted vil anskaffe sig nyt udstyr.

”Det kan spare værkstedet for mange penge, at man anskaffer det rette udstyr i forhold til værkstedets behov, måleteknisk og personalevenligt” siger Kristian Eldam, og fortsætter.

”I øjeblikket er de nye LED-lygteapparater en udfordring, fordi de stiller større krav til lygteudmålingspladsen og mekanikernes viden om lys.”

AutoBranchen Danmarks medlemmer kan også vælge en webbaseret egenkontrol som alternativ til almindelig reparationskontrol og reparationsvurdering.  Den webbaserede kontrol omfatter:

  • Almindelig reparationskontrol i samarbejde med kontrollanten.
  • Egenkontrol på værkstedet med webadgang til Teknologisk Instituts kontrolekspertise.
  • Overblik på web over processer/personer, hvor fejl opstår.
  • Kontrol af, at egenkontrollen udføres korrekt
  • Mulighed for at udvide med karrosseri.

Hvis din virksomhed er medlem af AutoBranchen Danmark, kan du opnå gode rabatter. Du kan læse mere om fordelsaftalen med Teknologisk Institut i Fordelskataloget på hjemmesiden.  Her kan du også læse om alle de øvrige fordelsaftaler, du har adgang til.

Kontakt

Henrik Bitzer

Partnerskabschef