Bilforhandlere

Mød Naser: Ny jurist kan hjælpe dig ved sager i Ankenævn for biler

AutoBranchen Danmark har ansat jurist Naser Al-Zakta til at hjælpe vores medlemmer. Naser Al-Zakta kommer med god erfaring fra FDM, hvor han har siddet med en lang række forbrugersager om biler.

Det betyder, at han har arbejdet indgående med bilsalg og autobranchen ud fra både erstatningsret, forsikringsret og internationale regler i forhold til import- og eksport af biler. Hos AutoBranchen Danmark bliver han især medlemmernes juridiske kontaktperson ved sager i Ankenævn for biler.

“Jeg skal hjælpe medlemmer før, under og efter sager i Ankenævn for biler. Jeg kommer til at oprette sagerne og rådgive medlemmerne løbende. Jeg kender processerne og ankenævnet godt fra min tid hos FDM”, siger Naser Al-Zakta.

Biler og teknik som interesse

Det er ikke helt tilfældigt, at Naser Al-Zakta fortsætter sin juridiske karriere i AutoBranchen Danmark. Der er nemlig noget ved de firehjulede, som vækker hans interesse.

“Jeg har altid gået meget op i biler og teknik. Jobmæssigt lagde jeg ud med at håndtere biler set fra forbrugernes synsvinkel med alt, hvad det nu indebærer. Nu står jeg på den anden side, og det er rart, for her bliver jeg i større grad mødt af professionelle parter, som ved rigtig meget om området og autojura. Det er fedt”.

Blot af interesse – hvad kører du i, Naser?

“Jeg kører lige nu i en Renault Clio. Men jeg vil gerne tilføje, at det er en RS-line, der leverer god underholdning”.

Kontakt

Juridisk hotline