Home » Ny fordelsaftale strømliner digital styring af flådebiler

Ny fordelsaftale strømliner digital styring af flådebiler

AutoBranchen Danmark har indgået en ny fordelsaftale med RentLog, der står bag et system til digitalt at holde styr på flåder af eksempelvis udlejnings- og demobiler.

RentLog er et stykke software, der findes som en app til telefonen og som system på computeren. Systemet holder så styr på de låne- og udlejningsbiler, man ønsker at registrere i systemet.

Det betyder, at alt væsentlig data om den konkrete flådebil findes her. Ergo holder RentLog automatisk styr på både skader, kilometerstand, brændstof, kopi af kørekort og korrekt sletning af data jf. GDPR. Hertil kan man flytte bookninger, oprette priskategorier, kontrakttyper og lejebilstyper.

Anja, som er medejer af firmaet og som også står for oplæring og hjælp ved opsætning af systemet, uddyber, hvordan RentLog kan bruges.

“RentLog fungerer som en digital bogfører fra booking til fakturering. Ind i mellem her er der meget vigtig data, som kilometerstand, brændstof, skader og øvrige noter, som er vigtige at have styr på. Det giver både en tryghed for bilhuset, men selvfølgelig også for kunderne, da der er rene linje på begge sider af lejekontrakten”, siger Anja Kjeldahl.

Der er indbygget et rapporteringsværktøj i systemet, så den enkelte bilforhandler selv kan udarbejde de rapporter, der ønskes – og på den måde opnå større overblik over og indsigt i flådeaktiviteterne. Rapporterne kan overføres til eksempelvis Excel eller BI.

Integration med CDK

Da AutoBranchen Danmark taler med Anja Kjeldahl er hun på besøg hos en kunde, der er ved at teste nye features i systemet. Kunden er mange brugere af systemet fordelt på en stribe bilhuse rundt om i landet.

Udviklingen af systemet gik i gang i 2016 og har siden foråret 2018 været i drift og er løbende blevet opdateret.

Det nyeste step i RentLogs digitale liv er en fuld integration med CDK Dracar+, der er et DMS-system, mange bilforhandlere bruger hver dag.

“RentLog er fuld integreret med Dracar+ ved både booking og fakturering på enten mobilen eller computeren, så der spares tastearbejde i begge faser, og kundens faktura ligger klar med det samme”, forklarer Anja Kjeldahl.

Derfor blev systemet skabt

Systemet er sat i verden af Anja Kjeldahl. Hun har en økonomi- og eftermarkedsbaggrund i autobranchen og har i flere år arbejdet specifikt med flådestyring. Det blev startskuddet til RentLog.

“Jeg oplevede, at mange led i processen foregik manuelt og med fysisk papir og kuglepen. Nogle gange betød det uoverensstemmelser, forglemmelser og at man hurtigt kunne miste overblikket over flåden. Der var et tydeligt behov for et digitalt system, og jeg fik på den måde lysten til at udvikle det”, fortæller Anja Kjeldahl.

Med den nye fordelsaftale, som kommer medlemmer af AutoBranchen Danmark til gode, får man tre måneders gratis test af RentLog med to tilhørende konsulenttimer. Henrik Bitzer, der er partnerskabschef hos AutoBranchen Danmark sætter lidt flere ord på samarbejdet:

“Fordelsaftalerne er skabt for at effektivisere og forbedre bundlinjen hos medlemmerne. Det gælder også med RentLog, der med intelligent flådestyring giver bedre indsigt og økonomisk styring. Det er vigtigt i en travl hverdag i både små og store bilhuse”, fortæller Henrik Bitzer fra AutoBranchen Danmark.

Sådan opnår du en fordelsaftale

Hvis du og din virksomhed er interesseret i fordelsaftalen med RentLog, kan du kontakte Henrik Bitzer, partnerskabschef hos AutoBranchen Danmark, på tlf. 26 30 06 26 eller heb@abdk.dk.

Du finder hele AutoBranchen Danmarks fordelskatalog her.

Vigtige punkter om RentLog for dig som bilforhandler2019-12-13T12:01:14+01:00
  • AutoBranchen Danmarks fordelsaftale sikrer dig som forhandler tre måneders gratis test af systemet og to timers gratis konsulenthjælp.
  • RentLog holder digitalt styr på hele processen fra booking til fakturering af flådebiler, herunder udlejningsbiler, demobiler og firmabiler.
  • Systemet udgøres af en app og et program til computeren.
  • I RentLog registreres alt digitalt, eksempelvis kørekort, kilometerstand, skader, servicebehov og fakturering.
  • Kan integreres med CDK Dracar og Autoline.
  • RentLog koster 40 kr. pr. lejebil pr. måned.
  • Antallet af brugere er ubegrænset uafhængigt antallet af filialer.
  • Der medfølger fri support og løbende opdateringer.
  • Konsulenttimer koster 500 kr.

Du finder alt om fordelsaftalen med RentLog og de øvrige samarbejdspartnere her.

Go to Top