Bilforhandlere

Pulje åbner for 100.000 kr. til grøn omstilling

Grøn omstilling er højaktuelt, og det gælder selvfølgelig også hos mange virksomheder. Derfor har SMV: Digital oprettet en pulje, hvor virksomheder kan søge mellem 25.000 og 100.000 kr. til private rådgivningsforløb, der kan bidrage til digitalisering, teknologi og data, som bidrager til omstillingen. Siden den 7. september 2020 har man kunnet indsende ansøgninger.

Ifølge Janus Sandsgaard, der er digitaliseringspolitisk fagchef i Dansk Erhverv, er det en oplagt mulighed for virksomheder, der gerne vil booste deres grønne omstilling. 

SMV:Digital giver de små og mellemstore virksomheder en konkret håndsrækning i den vigtige men også svære digitale omstilling. Ordningen har kørt over flere omgange, og nu altså med vægt på det grønne. Det er helt i tråd med, hvad vi siger om, at den grønne og digitale omstilling går hånd i hånd,” siger Janus Sandsgaard.

  • Virksomheder, der har et dansk CVR-nr, mellem 2 og 20 ansatte og en omsætning på max. 50 mio. euro og/eller en balance på max. 43 mio. euro. 
  • En tilskudsvoucher på 25.000 kr. til privat rådgivning samt deltagelse i en indledende digital workshop om grøn og digital forretningsudvikling. Forløbet varer seks måneder. 
  • Virksomheder, der har et dansk CVR-nr, mellem 3 og 249 ansatte og en omsætning på mindst 2 mio. kr. og/eller en balance på max. 43 mio. euro. kan søge om 100.000 kr. 
    • Projektet, der søges til, skal bl.a. bidrage til at realisere vækstambitioner, indebære digital eller teknologisk nyhedsværdi for virksomheden samt skabe en markant og målbar grøn effekt i virksomheden eller produktet.
    • Forløbet varer 12 måneder og giver en tilskudsvoucher på 100.000 kr. til privat rådgivning. 

Kontakt

Charlotte Brix Andersen

Leder af Medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation

Flemming Ransborg

Medlemskonsulent, Nordjylland og Bornholm
Klaus Schultz

Klaus Schultz

Medlemskonsulent, Sydjylland og Fyn

Christian Richter

Kommunikations- og politisk rådgiver

Lene Søbo

Grafiker og marketingkoordinator

Christian Mikkel Uldall Grøn

Web- og social medie manager

Julie Løvenholdt

Medlemskoordinator

Emil Refn

Studentermedhjælper