Bilforhandlere

Udspekuleret biltyv breder sig  

En ung mand returnerede aldrig den Audi, han prøvekørte hos Kraft Biler i Fredericia torsdag den 5. november. Samme biltyv har tidligere stjålet på Sjælland og kan være på spil andre steder. 

Torsdag den 5. november mødte en yngre mand op hos Kraft Biler med et ønske om at prøvekøre en Audi A4 2.0 Sport AvantEfter at alle sædvanlige procedurer med kørekort og køresedler var klaret, fik han lov at køre. Bilen er ikke kommet tilbage. 

Vi kan se på vores overvågning, at tyven kom til os i taxa. Vi har hørt fra vidner i byen, at de har set bilen få skiftet til svenske nummerplader, og at der ikke var én, men tre tyve, så noget tyder på, at dette var godt planlagt, fortæller Jacob Givskov Nielsen fra Kraft Biler.  

Biltyven benyttede sig af et godt udført, men falsk kørekort, så for bilforhandlere over hele landet er der god grund til at være opmærksom. Måske særligt i denne tid, hvor ansigtsmasker er en del af hverdagen.  

AutoBranchen Danmark har været i kontakt med politiet i forbindelse med denne sag, og meldingen er, at man efterforsker sagen grundigt. 

“Det kan være svært, og som udgangspunkt stoler man på sine kunder, men er man det mindste usikker i disse coronatider, så vil et godt råd være at bede kunden træde med uden for og med behørig corona-afstand tage mundbindet af, så man kan sikre sig, at personen er den samme som på billedet,” siger Charlotte Brix Andersen, chef for Medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation i AutoBranchen Danmark.  

Vi ved også fra politiet, at de gerne hjælper med identifikation, hvis man ringer til dem og føler behov for at få bekræftet, at en person er den, han eller hun udgiver sig for at være,” siger hun videre. 

AutoBranchen Danmark opfordrer til, at man som bilforhandler er ekstra opmærksom i øjeblikket.

Kontakt

Charlotte Brix Andersen

Leder af Medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation

Flemming Ransborg

Medlemskonsulent, Nordjylland og Bornholm
Klaus Schultz

Klaus Schultz

Medlemskonsulent, Sydjylland og Fyn

Christian Richter

Kommunikations- og politisk rådgiver

Lene Søbo

Grafiker og marketingkoordinator

Christian Mikkel Uldall Grøn

Web- og social medie manager

Julie Løvenholdt

Medlemskoordinator

Emil Refn

Studentermedhjælper