Fordelsaftaler

Opladning skal være nemt for kunderne 

Circle K vil levere mere end benzin og diesel til kunderne. Ladestandere til elbiler er det nye i forbindelse med virksomhedens tankstationer. De første lokationer har fået ladestandere, og det kommer til at gå hurtigt – i dobbelt forstand.  

AutoBranchen Danmark har gennem en årrække haft fordelsaftale med Circle K for medlemmerne.  Så hvis du bruger Circle K via AutoBranchen Danmarks aftale, kan du se frem til nem og hurtig opladning, mens du er på farten.   

“Vi har en målsætning om at være stedet, hvor man køber energi til køreturen. Det gælder lige fra kaffe til chaufføren og så til energi eller flydende brændstof til bilen. Derfor er det naturligt også at gå ind på markedet med ladestandere,” fortæller Peter Rasmussen, der er direktør for B2B og kortsalg hos Circle K. 

“Opladning skal være både nemt og hurtigt for kunderne. Derfor sætter vi lynladere op alle steder. De kan lade med 300 Kw  – hvis to lader op samtidig fra samme stander, lader den med 150 Kw. På den måde føles det ikke meget anderledes end at tanke bilen og tage en lille pause i sin kørsel.  Foreløbig er det muligt at lade op hos Circle K på to adresser i København samt i Aarhus, Odense og Aalborg,” fortsætter Peter Rasmussen. 

Circle K vil i første omgang koncentrere sig om landets fem største byer. Det vil sige de føromtalte København, Aarhus, Odense, Aalborg og så Esbjerg. Derfra vil det sprede sig videre over hele Danmark. De fem adresser, som nu har ladestandere, har lige nu 16 ladepunkter. Næste år vil man have ladestandere på 28 forskellige tankstationer med i alt 60 ladepunkter. Derfra dobles op år for år.  

“Målsætningen er, at vi har 1000 ladepunkter i 2030. Flaskehalsen er først og fremmest hvor hurtigt elselskaberne kan levere den strøm, vi har brug for til ladestationerne,” siger Peter Rasmussen videre.  

Når man køber en elbil, skal man som regel vælge, hvilket selskab, man vil købe strøm hos. Circle K vil tilbyde strøm til alle. Det vil sige ingen abonnementer eller bindinger. 

“Vi ønsker at folk vælger os fordi tilbuddet er godt. Vi ønsker ikke at binde forbrugerne med abonnementer. 

Circle K har også allerede mange ladestationer i Norge, hvor salget af elbiler er længere fremme end i Danmark. 

Læs mere om fordelaftalen med Circle K i fordelskataloget (LINK) 

Kontakt

Henrik Bitzer

Partnerskabschef