Bilforhandlere

Sælg bilerne hurtigere med gode billeder

Er fotografering af dine salgsbiler en evig kilde til besvær? Eller vil du bare gerne have billedet taget og så klare redigeringen så nemt som muligt? 

En fordelsaftale mellem AutoBranchen Danmark og AutoShoot gør det nemt at tage salgsklare billeder af din bil før et salg. Du tager fotoet hvor som helst og får et professionelt foto med egen valgt baggrund retur.  

Med AutoShoot  er det muligt at uploade billedet direkte til AutoDesktop, og som medlem af AutoBranchen Danmark, kan du endda gøre det gratis. Fidusen er, at du som bilsælger ikke behøver at flytte rundt på dine biler for at få bilen placeret på det bedst egnede sted til fotos. AutoShoot fritlægger fotoet og sætter den baggrund ind, du måtte ønske. Bilen kan enten helt fritlægges i billedet, eller den kan delvist fritlægges, så du fx bibeholder underlaget, som bilen er parkeret på. Billederne bliver klar til brug på fire timer, og de kan blandt andet tilføjes logo og navn fra forhandleren, hvis det ønskes. 

AutoBranchen Danmarks medlemmer får desuden rabat i forhold til normalprisen. 

“I denne tid, hvor mange forhandlere køber biler uden for landets grænser, er det er en kæmpe fordel, at du kan få taget billedet og hurtigt få vist på din hjemmeside, at denne specifikke bil er på vej ind. Så har man allerede vundet nogle dage fremfor, at man først fotograferer bilen, når den er modtaget,” siger Martin Nygaard Christensen fra Autoshoot.  

AutoShoot sparer arbejdsgange, når en bil skal sælges. App’en, som kan downloades til telefonen, er blevet et godt redskab, der gør livet som bilforhandler nemmere, når en bil skal gøres klar til salg. 

”Du kan tage dine billeder i vaskehallen, på gårdspladsen, i udstillingen, eller du kan bede din klargøringsleverandør om at gøre det, når det passer ind i arbejdsprocessen. Man kan gøre det 24 timer i døgnet, og vi gør billederne 100 procent annonceklar,” fortæller Martin Nygaard Christensen. 

Flere store danske forhandlere af brugte biler bruger AutoShoot, og det gør mange også i flere andre europæiske lande. 

”Arbejdstiden med billeder kan ofte være langsommelig, og det er fjollet, når man ellers gør alt muligt andet for at optimere. Den procestid kan gøres meget kortere med en app, og det er ideen bag vores produkt. Liggetider har stor betydning for en bilforhandler, og kan du skære af den, så er det lig med indtjening,” siger Martin Nygaard Christensen. 

AutoBranchen Danmarks medlemmer sparer 2 kroner pr. billede, der uploades, og så har man i øvrigt to ugers gratis prøveperiode.  

AutoShoot tilstræber en redigeringstid på max. fire timer. Ved upload af billeder til fx Biltorvet vil der være en behandlingstid på op til 24 timer fra foto er bestilt, til det er uploadet. 

Vil du vide mere om fordelsaftalen med Autoshoot, så kontakt Henrik Bitzer, chef for partnerskaber, på telefon 31 47 49 97. 

Kontakt

Henrik Bitzer

Partnerskabschef