Bilforhandlere

Sidste chance for at stemme til Auto Awards 

På søndag den 20. november slutter afstemningen til næste uges Auto Awards den 22. november. Du kan stemme via dette link. https://www.autoawards.dk/ 

Sidste år blev der afgivet mere end 63.000 stemmer ved prisfesten i Cirkusbygningen i København, og tempoet ved de første dages afstemning tyder på, at 2022 bliver endnu større. Men hvis du vil have indflydelse på afstemningen, så skal du altså gøre det senest på søndag.  

Der bliver uddelt priser inden for 25 forskellige kategorier i Cirkusbygningen i centrum af København.  

Flere af AutoBranchen Danmarks medlemmer og samarbejdspartnere er nomineret.  

I kategorien Årets Brugtvognsforhandler er Kraft Biler, Lindholm Biler, Allan Hansen Automobiler og Andersen & Martini blandt de nominerede. Lindholm Biler vandt sidste år. 

I kategorien Årets Nyvognsforhandler har Bjarne Nielsen også chancen for at genvinde prisen. Virksomheden er blandt andet nomineret sammen med Aunsbjerg og STS Biler. 

Også i kategorien Årets Autolakerer er der mulighed for en genganger. Her er sidste års vinder Elkjærgruppen nemlig igen blandt de nominerede. Her er Elkjærgruppen blandt andet oppe imod Byens Bilpleje, pierre.dk og D.S. Autolak.  

En lang række samarbejdspartnere og leverandører er også nomineret. I kategorien Årets Leverandør gælder det fx Partsplanner, som leverer et IT-system, der “taler” sammen med Autotaks og automatisk kan bestille reservedele. De har for nylig indgået en aftale med os om særlige fordele for AutoBranchen Danmarks medlemmer. I samme kategori er også CarGarantie og Holco nomineret. 

Flere medlemmer og samarbejdspartnere er nomineret i flere kategorier. 

Se hele listen af nominerede her.

Kontakt