Elbiler

Skynd dig inden fagsnakke bliver udsolgt

De seneste uger er der kommet rigtig mange tilmeldinger til  konferencen ”Vores Autobranche”. Vi bliver mange på Gram Slot, men der er heldigvis stadig plads til flere. Dog er det vigtigt at understrege, at det kan være en god idé at sikre sig plads i god tid.

Det siger AutoBranchen Danmarks adm. direktør Gitte Seeberg.

”Særligt på fagsnakkene er der jo ikke uanede mængder af plads på konferencen. Derfor kan det være en god idé at tilmelde sig, inden de bliver overtegnet. Det samme gælder for konferencen generelt. Masser af AutoBranchen Danmarks medlemmer har meldt sig til. Det samme har ikke-medlemmer, og vi glæder os til at byde alle velkomne”, siger Gitte Seeberg.

Branchedagenes taler kommer til at foregå på den store scene i sidebygningen på Gram Slot med god plads til deltagerne. Når talerækken er forbi på den store scene, åbner konferencen for fagsnakkene i hyggelige lokaler. Derfor er det en god idé at sikre tilmeldingen i god tid, hvis man vil være sikker på at kunne få en plads.

Branchemiddagen tirsdag aften giver god mulighed for at netværke samtidig med, at man kan nyde god mad, vin og underholdning. Af hensyn til slottets planlægning er forhåndstilmelding til branchemiddagen nødvendig.

”Størsteparten af tirsdagens talere er også med ved branchemiddagen, så det vil samtidig være en god mulighed for lige at vende et emne med dem eller stille et spørgsmål i mindre formelle rammer”, siger Gitte Seeberg.

”Vores Autobranche” foregår den 7. og 8. maj på Gram Slot – Klik her for tilmelding.