Elbiler

Video: 2019 er fyldt med events hos AutoBranchen Danmark

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Andet halvår af 2019 byder på alt fra AutoBranchen Danmarks Årsdag 2019, golfturnering i Spanien og sved på panden til DHL. Der er også en stribe kurser i kalenderen om blandt andet ledelse, persondata, skadesberegning og den nye ferielov.

Den vigtigste begivenhed i andet halvår er AutoBranchen Danmarks Årsdag den 26. september i ToRVEhallerne i Vejle. Her vil der være oplæg fra både adm. direktør Gitte Seeberg, Lars Aagaard, direktør i Dansk Energi, Tune Hein, foredragsholder og forfatter om forandring i autobranchen og Jens Otte Størup, direktør i Motorstyrelsen – en af de absolut vigtigste aktører over for vores medlemmer.

Du kan tilmelde dig Årsdagen her.

Grøn omstilling gjort konkret

Lige nu er AutoBranchen Danmark i samarbejde med Dansk Energi i gang med at lægge sidste hånd på en fælles konference den 9. september, hvor den grønne omstilling gøres konkret. Det betyder blandt andet, at bilforhandlere, værkstedsindehavere og alle andre interesserede kan få svar på nogle af de spørgsmål, som den grønne omstilling lægger op til.

Det kan være, hvad man teknisk skal have på plads for at kunne sælge elbiler. Det dækker også over, hvilken teknologi, som skal til, for at hele samfundet kommer med. Du finder programmet for dagen gennem det her link.

Flere kurser på vej

Hvis man for alvor vil i form til både Årsdagen og bare generelt, er datoerne den 22. august og 28. august vigtige. Her er flere medlemmer klar til at spurte igennem til DHL-stafet i henholdvis Aarhus og København. September er en travl måned på kursusfronten. Det omfatter eksempelvis ledelseskursus for direktører og ledere i autohuse. Dertil er persondata på programmet, og det samme er den nye ferielov, som træder i kraft næste år.

Hold dig opdateret på AutoBranchen Danmarks hjemmeside.

[/fusion_text][fusion_youtube id=”https://youtu.be/xwD5AWWr8z8″ alignment=”” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” css_id=”” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]