Elbiler

Vind 2 billetter til branchemiddagen den 7. maj på Gram Slot

Kulminationen på en lang og spændende første dag på Vores Autobranche bliver branchemiddagen. Her mødes kolleger og samarbejdspartnere til en festlig aften med god mad, vin i glassene og underholdning i topklasse, når Anders Breinholt tager ordstyrer-kasketten af og i stedet ifører sig underholdnings-kasketten med et show, der nok skal få smilet frem hos de fleste.

Aftenen er en god mulighed for at vende de mange indtryk fra dagen, få talt med nogle af kollegerne eller måske endda at tage en tur på dansegulvet. På tallerkenerne vil deltagerne finde nogle af Grams Slots specialiteter.

AutoBranchen Danmark har i dag udskrevet en konkurrence på vores Facebook-side om at vinde 2 billetter til middagen og adgang til branchedagene. Det eneste du skal gøre, er at skrive en kommentar til opslaget og fortælle, hvem du kunne tænke dig at dele branchemiddagen med, hvis du er den heldige vinder.

Vinderen udtrækkes fredag den 17. april klokken 14.00 og alle – uanset om du allerede er tilmeldt branchedagene eller ej – kan deltage.

Mange deltagere på Vores Autobranche vælger at overnatte i Ribe (LINK: Se foreslåede hoteller her), som er den by, der ligger tættest på Gram Slot. Hvis du er en af dem, – og samtidig gerne vil slå dig løs til middagen, uden at bekymre dig om at skulle køre bagefter, organiserer Motormagasinet kørsel til Ribe, hvor du kan blive sat af ved dit hotel. Det eneste, du skal gøre, er at sende en email til stl@nordiskemedier.dk og fortælle, at du gerne vil have en plads i bussen.

KLIK HER FOR TILMELDING TIL VORES AUTOBRANCHE D. 7.-8. MAJ