Der har været stor interesse for facebook-konkurrencen om at vinde 2 billetter til Vores Autobranche og til branchemiddagen den 7. maj. Mange har kommenteret på opslaget med små sjove historier og kommentarer om, hvem de ville tage med til middagen.

Lykkens Gudinde blev forleden sat i sving med at trække et navn, og den heldige vinder blev Michael Bøttcher, som er forhandler hos AN Automobilforretningen Nordsjælland, der forhandler Peugeot og Citroën. Med en hverdag med franske biler, må man næsten regne med, at Michael Bøttcher vil sætte ekstra pris på de omhyggeligt udvalgte franske vine, som Gram Slot vil diske op med til middagen for at akkompagnere de sønderjyske råvarer på tallerkenen.

”Jeg glæder mig til middagen – men mindst lige så meget til at høre alle de spændende talere på programmet. Måske især Hans Engell og Tom Kristensen”, fortæller Michael Bøttcher.

Hvem der får den anden billet og dermed æren af at følges med Michael Bøttcher til branchemiddagen, får vi nok først at se på dagen, når Michael selv har besluttet, om det bliver den nye direktør eller fruen, der vinder den lille kamp, der forleden udspillede sig i Facebooks kommentarfelt:

Det er stadig muligt at melde sig til branchemiddagen, der byder på underholdning med Anders Breinholt, musik, gourmetmad og gode vine i de hyggelige og rustikke rammer i Gram Slots festlokale.