Elbiler

Visionære branchefolk mødes i Gram – du kan stadig nå det

Om mindre end en uge mødes knap 500 repræsentanter fra hele den danske autobranche på Gram Slot for at få ny viden og forberede sig på de store ændringer, der er på vej for branchen, og som vil påvirke hele måden, vi fremover vil tænke transport og biler på. Det er stadig muligt at tilmelde sig branchedagene, men man skal være hurtig på tasterne for fredag den 3. maj er sidste chance.

Elbiler, bilen som overvågningsredskab, klima, online-revolution og nye forretningsmodeller, der ikke sælger biler, men transport som en service, er blandt andet på programmet over de to dage, hvor eventet Vores Autobranche vil tegne billedet af, hvordan bilmarkedet kommer til at se ud.

Omstilling – Fremtid – Forretning

På listen over oplægsholdere finder man politisk kommentator Hans Engell, førende eksperter på elbilsområdet fra Norge og Holland, medlem af Europaparlamentet, Christel Schaldemose og en række værkedstedsejere, forsikringseksperter, digitale eksperter og markedsanalytikere. Hele programmet kan ses her. Branchedagene byder både på oplæg fra hovedscenen og mindre fora, hvor deltagerne kan gå i dybden med emner, der interesserer dem, sammen med eksperter på området. Begge dage byder desuden på udstillinger, hvor Vores Autobranches 21 partnere viser smagsprøver på produkter og kurser, der kan forberede forretningerne på fremtiden.

Administrerende direktør for AutoBranchen Danmark Gitte Seeberg, som sammen med Motormagasinet står bag begivenheden, siger: ”Vi står foran valg til Folketinget og Europaparlamentet, som betyder rigtig meget for fremtidens bilmarked. Hvor dyrt eller billigt skal det være at købe elbiler? Men det handler også om mere komplicerede diskussioner, såsom hvem der ejer retten til bilernes data? Derfor er det rigtig god timing at vi nu samler branchen for at få et overblik over, hvilken vej udviklingen går”.

Ny viden ind i forretningen

Målet med branchedagene er at give deltagerne overblik over og viden om de forandringer, der er på vej, så deltagerne kommer hjem med et stærkt fundament for at planlægge deres forretning eller få ny inspiration til at udvikle sig som medarbejder.

Gitte Seeberg forklarer: ”Vi er rigtig glade for at se, at der er så mange folk fra hele branchen, der har valgt at tage tid ud af kalenderen for at deltage i Vores Autobranche. Det viser, at folk i vores branche er opmærksomme på, at udviklingen lige nu går rigtig hurtigt, og at det er nødvendigt at have den nyeste viden for at kunne holde sin forretning opdateret. Det viser også noget om, at vores branche er fyldt med folk, der har visioner for fremtiden og har mod på selv at forme den, og det er meget glædeligt”.

Vores Autobranche finder sted på Gram Slot den 7-8. maj. Du kan stadig nå at tilmelde dig her