Nyhed (bruges ikke)

Årsdag 2019: Motorstyrelsen præsenterer nyt vejlednings- og kontrolkoncept

Motorstyrelsen har set sig nødsaget til at oprette et nyt koncept, som kan vejlede bilforhandlerne bedre og sikre den nødvendige kontrol f.eks. ved indberetning af registreringsafgift.

AutoBranchen Danmarks årsdag er Motorstyrelsens direktør Jens Otto Størup en af hovedtalerne. På årsdagen vil han bl.a. præsentere Motorstyrelsens nye vejlednings- og kontrolkoncept, der i modsætning til tidligere vil være datadrevet.

”I Motorstyrelsen har vi udviklet et nyt vejlednings- og kontrolkoncept, som skal være med til at sikre vi får både vejledt og kontrolleret, hvor der er mest behov for det. Konceptet bliver overvejende baseret på analyser af de mange data, som vi har adgang til omkring registrerede køretøjer, selvanmeldere, m.v. i Danmark. Vores nye datadrevne koncept er udviklet med input fra bl.a. AutoBranchen Danmarks medlemmer. På AutoBranchen Danmarks årsdag, vil jeg præsentere det overordnede koncept og give eksempler på dataanalyser og målrettede kontroller. Tanken er at give deltagerne et indtryk af hvordan Motorstyrelsen vil arbejde med vejledning og kontrol fremover”.

Motorstyrelsens ressortområde hørte indtil 1. juli 2018 til under Skat, som blev opsplittet i 7 nye styrelser, hvoraf Motorstyrelsen blev placeret i Aalborg. Jens Otto Størup blev Motorstyrelsens første direktør i 2017, hvor han frem mod 1. juli 2018 har opbygget den nye styrelse.

[fusion_tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”no” shadowopacity=”0.70″ border=”1″ bordercolor=”” highlightposition=”left” content_alignment=”left” link=”” button=”” linktarget=”_self” modal=”” button_size=”” button_type=”” button_shape=”” buttoncolor=”default” title=”Husk at tilmelde dig ” description=”” margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig vores Årsdag 2019, kan du gøre det her.

Foruden Jens Otto Størup kan du høre oplæg fra Lars Aagaard, adm. direktør i Dansk Energi. Han giver detaljeret indsigt i, hvordan elnettet skal transformeres til at håndtere langt flere elbiler – og hvad det kommer til at betyde for autobranchen, og de erhvervsdrivende som sælger og servicerer elbiler.

På årsdagen kan du også opleve disruption-ekspert og foredragsholder Tune Hein, der vil fortælle om, hvordan autobranchen vil blive disruptet, og hvordan branchen sikrer sin indtjening fremover.

Du finder det foreløbige program her.

[/fusion_tagline_box][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]