Elbiler

Årsdag torsdag – sidste chance for tilmelding

Mere end 225 medlemmer og samarbejdspartnere har tilmeldt sig AutoBranchen Danmarks årsdag i TORVEhallerne i Vejle på torsdag. Skal du også med, er det ved at være sidste chance.

Tilmeldingen er åben hele denne mandag, men tirsdag er det for sent.  Du kan tilmelde dig her – og det er gratis.

Samarbejdet mellem autobranchen og Motorstyrelsen er unægtelig noget af det vigtigste i hverdagen. Det kan du høre om, når Motorstyrelsens direktør, Jens Otto Størup, fortæller om samarbejdet og visionerne i den kommende tid.

Elbiler bliver også en del af hverdagen. For nogen er de allerede med i hverdagen. Men hvordan står Danmark rustet til at oplade en million elbiler om ikke så mange år, og hvad skal der til? Det vil Dansk Energis adm. direktør Lars Aagaard fortælle om.

Tune Hein ved alt, hvad der er vigtigt i forhold til at overleve i en branche, som er under hastig udvikling og omvæltning. Fra talerstolen dykker han grundigt ned i autobranchen og giver bud på, hvordan forhandlere og værksteder skal agere for at gøre forandringerne til en fordel.

Santander er en af autobranchens store samarbejdspartnere. Herfra kommer salgschef Anders Andersson og giver sit bud på det gode samarbejde. Og endelig kommer Christian Grau, livsstilsekspert og bilnørd og giver sine humoristiske bud på, hvordan bilmærker og personer hænger sammen – både som forbruger og forhandler.

Årsdagen består imidlertid ikke kun af oplæg: ”Det hele skal ikke være alvor. Vi ved fra tilbagemeldinger af tidligere årsdage, at det at netværke er en vigtig del af årsdagen. Derfor har vi selvfølgelig indlagt et par lange pauser, hvor der er tid til gode snakke og god mad,” siger Gitte Seeberg, adm. direktør i AutoBranchen Danmark.

Studievært Anders Breinholt binder dagen sammen fra scenen med sin velkendte professionelle og morsomme stil, hvor han både kan være mild og pågående.

Vi glæder os til at se dig.