Nyhed (bruges ikke)

Bedste nytårskure i flere år med 680 mio. kr.

Året 2019 er startet ganske godt, hvis man kigger på købelysten i forbindelse med mange forhandleres nytårskure. Faktisk er det de bedste kure i flere år og alene salget gennem AutoDesktop – Biltorvets store forhandlersystem – viser en omsætning på godt 680 mio kr. Det fordeler sig på omkring 165 mio. kr. brugte biler og 517 mio. kr. ved nybilssalg.

På den måde er der registreret 28 procent flere underskrevne slutsedler på brugte biler i de to første weekender af 2019 sammenlignet med de samme weekender i 2018, og der var en fremgang på 23 procent på det helt nye biler.

Claus Nyboe, der er direktør for Biltorvet, følger op på tallene.

”Der er ca. 20 procent flere forhandlere, der bruger AutoDesktop sammenlignet med sidste år. Men selv når vi kompenserer for det, så ser vi fremgang fra 2018 til 2019 i salget af nye og brugte biler, der er størst på de brugte”, siger direktør Claus Nyboe fra Biltorvet A/S, der står bag programmet AutoDesktop.

Han supplerer:

”Første weekend gav et billede af, at der især var stigning i nybilssalget. I anden weekend var det salget af brugte biler, vi oplevede den største fremgang på. Det tegner rigtig godt for bilåret 2019”, fortæller Claus Nyboe.

Se fordelingen af salgene herunder.