Bliv medlem

Har du en virksomhed, der sælger nye eller brugte biler, eller driver du et autolakereri, et karrosseriværksted eller en anden virksomhed inden for salg eller eftermarked i autobranchen, kan du blive medlem af brancheforeningen AutoBranchen Danmark.

Betingelsen for at blive medlem er, at du opfylder gældende kvalitets- og kontrolbestemmelser samt foreningens normer for god kundebetjening i velegnede lokaler. Det er samtidig en betingelse, at din virksomhede er i besiddelse af de lovbestemte og gyldige tilladelser, der kræves for udførelse af din virksomheds aktiviteter.

PDF: MEDLEMSKRITERIER FOR AUTOBRANCHEN DANMARK 

Hvis du tilhører opbyggerbranchen og ønsker medlemsskab af AutoBranchen Danmark, skal du kontakte Flemming Ransborg  på 25 30 46 50.

Hvad koster et medlemskab?

Du betaler kontingent efter antal ansatte eller antallet af solgte nye og/eller brugte biler i kalenderåret efter følgende grupper. Om du skal betale kontingent af antal ansatte eller solgte biler afhænger af beløbets størrelse. Det vil altid være det største beløb, der skal betales kontingent af.

Der tillægges 1.039 kr. pr. år for hver filial eller afdeling, du har.

Forhandler du udelukkende lastbiler, er kontingentet pr. år 7.260 kr.

Er du opbygger, er kontingentet pr. år 5.000 kr.

Opfylder du ikke betingelserne for et medlemskab, men ønsker en tilknytning til foreningen, kan du blive associeret medlem for 6.716 kr. pr. år.

Driver du autolakering som hovedbeskæftigelse, er et medlemskab af AutoBranchens ArbejdsgiverForening obligatorisk. For at være medlem af AutoBranchens ArbejdsgiverForening er det obligorisk at du er fuldt medlem af AutoBranchen Danmark.

Ved indmeldelsen til AutoBranchen Danmark vil du, såfremt du handler med biler, blive opkrævet et engangsbeløb på kr. 1.000 kr./excl. moms. Beløbet går til vores garantiordning – bilgaranti.dk. Beløbet vil ikke blive refunderet ved udmeldelse eller lignende.

 

Antal ansatte     Solgte nye og /eller brugte biler i kalenderåret kr./år
1-6 0-100
7.302
7-15 101-250 11.002
16-35 251-500 17.177
36-70 501-1000 22.119
>71 >1000 24.695

 

Ansøgning om medlemskab

Når vi har modtaget din ansøgning, vil du snarest muligt få besøg af en af vores konsulenter, som vil bekræfte dit medlemskab, såfremt du opfylder betingelserne herfor.

Har du spørgsmål inden da, er du meget velkommen til at kontakte os.

En virksomhed ekskluderes, hvis:

  • Dens indehaver(e) eller ansvarlige leder(e) har gjort sig skyldig i væsentlig og strafbar forsætlig overtrædelse af landets love eller af skrevne eller uskrevne bestemmelser om god forretningsskik. Eller når virksomheden åbenlyst opfører sig i strid med foreningens interesser, beslutninger og vedtægter.
  • Den ikke efterlever en ankenævnsafgørelse – også efter eventuel domstolsprøvelse.