Persondata

Branchemiddag med Breinholt

Når der er branchedage på Gram Slot, er der lagt op til en aften for alle. Motor-magasinet og AutoBranchen Danmark slår dørene op på Gram Slot for to forrygende dage med autobranchens nutid og fremtid i fokus. Det vil være muligt at høre om alt fra data i bilerne over nye forretningsmuligheder og til autolak – for bare at nævne nogle af de mange emner.

Derfor bliver det to dage for alle i branchen – der er noget for sælgeren, eftermarkedsmedarbejderen, mekanikeren, autolakereren, lærlingen, direktøren og alle de andre.

Og branchemiddagen bliver forrygende. Du kan netværke med nogle af de talere, du har hørt tidligere på dagen – måske er der noget, du gerne vil have uddybet. Du kan også bare hygge dig med kollegerne, mens I ind i mellem lytter til Anders Breinholt.

Den altid veloplagte, og i øvrigt bilinteresserede studievært fra Natholdet, har været ordstyrer på scenen tidligere på dagen, men ved branchemiddagen, smider han den kasket og tager underholdningskasketten på, når han fortæller os historier og giver gode grin.

Hvis du er medarbejder i en af autobranchens mange virksomheder, så fortæl chefen, at du gerne vil til branchedage på Gram Slot. Hvis du er chef, så skulle du måske overveje, om ikke du skulle gøre noget godt for medarbejderne og opfordre dem til at tage afsted. Der er masser af lærdom og viden at hente i de mange oplæg den 7. og 8. maj. Og så er der god underholdning og masser af mulighed for netværk ved branchemiddagen om aftenen.

Husk, hvis du overnatter i Ribe, så sørger vi for transporten hjem fra branchemiddagen og retur til Gram Slot næste morgen, så du kan få det hele med.

Se det branchedagenes fulde program her

Tilmeld dig her – husk det er gratis frem til 7. april