Bilforhandlere

Brug dit medlemskab det kan spare dig mange penge

Medlemmer af AutoBranchen Danmark kan tjene sit medlemskab ind mange gange, når de bruger vores ydelser. Her får du overblikket over, hvilke ydelser der følger med i dit medlemskab.  

Et medlemskab af AutoBranchen Danmark giver mange fordele for din virksomhed. Medlemsydelserne favner bredt og kan både bidrage til din virksomheds økonomi, drift og udvikling, som AutoBranchen Danmarks adm. direktør Gitte Seeberg fortæller om: 

”Som medlem af AutoBranchen Danmark er du en del af et fællesskab af 1200 virksomheder, der strækker sig over nyvognsforhandlere, brugtvognsforhandlere, leasingselskaber, værksteder og autolakererier.  Vores størrelse er en styrke for dig som medlem, fordi vi kan tilbyde virkelig mange ydelser, der understøtter din virksomhed og giver dig mulighed for at spare penge og tid i din hverdag. Det bliver kun vigtigere, nu hvor Danmark er på vej mod usikre økonomiske tider, ” fortæller Gitte Seeberg.  

Herunder har vi opsummeret nogle af de mange punkter, hvor AutoBranchen Danmark kan bidrage til at gøre din virksomhed endnu mere succesfuld.  

Kontakt

Charlotte Brix Andersen

Leder af Medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation

Flemming Ransborg

Medlemskonsulent, Nordjylland og Bornholm
Klaus Schultz

Klaus Schultz

Medlemskonsulent, Sydjylland og Fyn

Christian Richter

Kommunikations- og politisk rådgiver

Lene Søbo

Grafiker og marketingkoordinator

Christian Mikkel Uldall Grøn

Web- og social medie manager

Julie Løvenholdt

Medlemskoordinator

Emil Refn

Studentermedhjælper