Bilforhandlere

Byens Bilpleje henter markante forbedringer på lys 

Mere lys og færre udgifter. Helt forenklet er det resultatet hos Byens Bilpleje, der prøver ny Smart LED-belysning af i sin afdeling i Vamdrup.  

Da AutoBranchen Danmark for et års tid siden introducerede en fordelsaftale med TopRight Nordic, der gav mulighed belysning på gode betingelser, satte det tanker i gang hos ledelsen i Byens Bilpleje. 

Som et forsøg blev effekten af det eksisterende lys testet i sommer, og Byens Bilpleje fik tilbud på ny belysning i afdelingen i Vamdrup. For nogle måneder siden kom ny LED-belysning i lokalerne, og forskellen er mærkbar. 

Nu har værkstedet, hvor der lakeres biler nogle steder og slibes og rettes buler ud andre steder, fået en langt bedre belysning, som gør arbejdet nemmere. Og samtidig er strømforbruget skåret væsentligt ned. 

“Jeg vil ikke sige, at vi har haft problemer med kvaliteten før, for det har vi ikke, men vi har fået en langt bedre belysning, som gør det nemmere at ramme kvaliteten og formentlig også på kortere tid,” siger Jesper Walsted, der er chef for Sundhed, Sikkerhed og Miljø hos Byens Bilpleje.  

“Vi har fået kvalitetslys og vi er rigtigt glade for det, fortsætter han.  

Rent praktisk har Byens Bilpleje i Vamdrup fået nye rør i sine armaturer. Miljømæssigt var det en god løsning, da man ikke skal håndtere elektronisk affald, og økonomisk var det også billigere end, hvis armaturerne skulle udskiftes også.  

Stor besparelse på strømmen 

Ifølge beregningerne fra TopRight Nordic sparer afdelingen nu 65 procent af sit strømforbrug i forhold til de gamle rør – samtidig med en markant bedre belysning.  

“Vi er helt oppe omkring 1100 lux i vores målinger, og det er faktisk en del mere en de 800 lux, man normalt siger, at der bør være i et rum, hvor man skal bruge godt lys. Med Smart LED leverer vi markedets højeste lyseffekt med det laveste wattforbrug,” fortæller Frederik Nordström, TopRight Nordic, der har forestået udskiftningerne hos Byens Bilpleje.  

Frederik Nordström fremhæver, at TopRight Nordic også tilbyder leasingløsninger, hvis en kunde synes, at udskiftninger bliver for stor en udskrivning i ét hug. Også med en leasingløsning, vil der være besparelser, fordi strømforbruget bliver væsentligt nedsat.  

Byens Bilpleje har forbedret lyset i hele afdelingen i Vamdrup. Det gælder alt fra kontor til klargøring, slibehal og malerkabiner.  

“Særligt i malerkabinerne er det vigtigt med en lang holdbarhed. I en normal hverdag skifter man ikke bare et rør, når det går ud i en malerkabine, for det er en kompliceret proces, da alt er forseglet. Derfor er det væsentligt, at belysningen har en meget lang holdbarhed, så ikke effekten nedsættes for hurtigt af, at rørene går ud. Vi har op til 10 års garanti på Smart LED-belysningen. Ingen andre lamper har så lang levetid,” siger Frederik Nordström, som håber, at Byens Bilpleje skifter belysning i flere afdelinger. 

“Jeg fornemmer, at de gerne vil mere. Samtidig får vi også henvendelser fra forskellige værksteder. Foruden bedre lys, er strømbesparelsen også en vigtig faktor i disse tider, hvor el er steget voldsomt i pris,” siger han.   

TopRight Nordic indgår i AutoBranchen Danmarks brede palet af fordelsaftaler. Det betyder, at medlemmer af AutoBranchen Danmark får særlige vilkår hos virksomheden. Læs mere om fordelsaftalen herunder.   

Du kan også kontakte Henrik Bitzer, partnerskabschef i AutoBranchen Danmark på telefon 31 47 49 97, eller Frederik Nordström TopRight Nordic direkte på telefon 22 18 95 02. 

Kontakt

Henrik Bitzer

Partnerskabschef