Nyhed (bruges ikke)

Nyt lederkursus for dig der er direktør eller leder (april og august)

Det er nu muligt at vælge mellem flere datoer til AutoBranchen Danmarks nye lederkursus i samarbejde med kursusleder Kristian Ragus.

Autobranchen er i en stærk udvikling, som kun vil tiltage i de kommende år. Digitalisering, den grønne omstilling og generationsskifte er nogle af de store omvæltninger, mange bilforhandlere står over for i den nærmeste fremtid. Ved du, hvordan du skal placere dig i markedet inden for de næste 1-2 år? Har du de rigtige kompetencer på dit hold? Ved du, hvordan den digitale omstilling vil påvirke din forretning? Får du den rette sparring i din bestyrelse til at træffe de svære valg? Ved du, hvordan dit værksted skal indrettes, når det også skal reparere elbiler? Har du lavet en plan for, hvordan generationsskiftet skal foregå? Der er sikkert mange andre spørgsmål, som vedrører udviklingen af din bilforretning. Det er du den bedste til at svare på. Rettidig og klar ledelse betyder noget, når der skal træffes strategiske valg og beslutninger. Kurset er for dig, der gerne vil have konkrete værktøjer og sparring til at håndtere udfordringerne.

MÅLGRUPPE

Chefer og ledere i bilhuse med 2-40 ansatte

HVORFOR SKAL DU DELTAGE?

På kurset får du konkret viden om, hvordan du kan styrke dit lederskab. Du får konkrete redskaber, som du kan bruge til at løfte både din og dine medarbejdernes præstation i omstillingsfasen. Du vil også få viden om, hvordan man bedst og nemmest kan lave strategiske til- og fravalg. Valg, som enhver virksomhedsejer står over for, som gerne vil være på forkant med udviklingen og tage de nødvendige beslutninger i tide – også de svære.

Seminaret tager udgangspunkt i din situation, og du vil få en række redskaber med hjem, som nemt kan anvendes til at sætte og holde fokus. Ca. en måned efter seminaret vil du blive tilbudt en 1-1 sparring med underviseren, hvor I sammen kan vurdere, hvordan det går, og hvad næste skridt bør være.

Du vil lære om:

  • Personligt Lederskab
  • Ledelse af personale i en forandringstid
  • Hvordan du kan vurdere og evaluere medarbejdernes præstation og adfærd
  • Hvordan du kan finde en strategisk position i dit lokaleområde og i markedet
  • Hvordan digitalisering indarbejdes i din forretningsmodel
  • At lave handlingsplaner i samspil med dit team

Undervisningsmetode indeholder blandt andet:

  • Teorioplæg, gruppearbejde og individuelt arbejde.
  • Egen situation bruges som ´case´ for at sikre relevansen for dig. Men du behøver ikke at dele din case med andre. Der vil være individuelt arbejde, hvor du kan få sparring med underviseren.
  • Individuel handlingsplan som du kan bruge i din virksomhed.

Datoer: Torsdag den 4 og fredag den 5. april

Sted: Kurset foregår på Comwell Kongebrogården, Kongebrovej 63, Middelfart

Tilmeldingsfrist: Senest den 15. marts

Pris: Kurset koster 8.200 kr. pr. deltager. Prisen omfatter 2 dage på Comwell i dejlige omgivelser, mad og kursusmaterialer og underviser.

Ved spørgsmål eller for skræddersyet forløb til din virksomhed så kontakt Charlotte Brix Andersen på cba@abdk.dk eller på 3136 9400

KURSUSLEDER KRISTIAN RAGUS

Kristian har baggrund i ledelsesfaget og omfattende praktisk erfaring med strategi og ledelse, og udvikling af ledere og medarbejdere. Han har en skibsføreruddannelse hos A.P. Møller, er kaptajnløjtnant fra Søværnet, ligesom han er idrætsofficer fra Forsvarsakademiet. Kristian har undervejs arbejdet som personaleansvarlig på en række skibe i Søværnet samt som chef for uddannelsessektionen ved Frømandskorpset. Siden 2006 har han arbejdet som kursusleder samt ledelseskonsulent og bl.a. arbejdet med talent- og lederudvikling i Vestas Wind Systems, A.P.Møller-Mærsk, Prime Cargo og DONG Energy, CPH Airport og i autobranchen holdt kurser for en række af de store forhandlere. Kristian har siden 2013 ledet KONDUITE, som er en kursusvirksomhed med fokus på Talentudvikling, Lederskab & Strategi.