Bilforhandlere

Forsikring belønner loyalitet

Fra nytår ændrer Gjensidige nogle punkter i forsikringssamarbejdet.

Vidste du, at Elite Bilforsikring giver dig gode muligheder for at sælge forsikringer til dine kunder? Elite Bilforsikring, der blev introduceret i foråret 2022, er særdeles attraktiv for kunderne, og den er også god for forhandlerne.

Blandt andet er det attraktivt, at bilen kommer tilbage til eget værksted ved en forsikringsskade.

Fra nytår vil Elite Bilforsikring være det eneste bilforsikringsprodukt som udbydes, og samtidig udgår produkter Premium- og Premium+ Bilforsikring. Samtidig bliver en af forhandlerfordelene tilpasset, så forsikringsproduktet belønner forhandlere, som sælger tre forsikringer eller mere i et kvartal.

Når en forhandler sælger tre forsikringer eller mere i et kvartal, får forhandleren også henvist biler til reparation på eget værksted. Forhandleren får desuden henvist biler, som forhandleren ikke selv har solgt, men som er solgt af øvrige AutoBranchen Danmark forhandlere, som ikke har indfriet salgsmålet på 3 forsikringer i kvartalet. Salget opgøres kvartårligt pr. den 1. januar, 1. april, 1. juli og 1. oktober – første opgørelse sker pr. 1. april 2023. Læs mere på Gjensidiges side i AutoBranchen Danmarks fordelsunivers på hjemmesiden.

Elite Bilforsikring indeholder attraktive geografisk bestemte priser, bedre forsikringsvilkår og giver mulighed for en række nye tilvalgsdækninger i forhold til de produkter, som nu udgår.

Med Elite Bilforsikring er der på den baggrund masser af grunde til at sælge bilforsikringer ved salg af både nye og brugte biler.

“Kunderne har taget godt imod den nye forsikring, og man må også sige, at der lå et grundigt arbejde bag. Priserne er nu afhængig af hvor i landet kunden bor, hvilket gør produktet mere konkurrencedygtigt lokalt. Udover de attraktive priser indeholder Elite Bilforsikring gode dækninger og nye tilvalgsdækninger. Leasing Basis, der blandt andet inkluderer afleveringsdækning, er et af de nye tiltag,” siger Henrik Bitzer, chef for Partnerskaber i AutoBranchen Danmark.

Han understreger, at aftalen også giver fordele for forhandlerne i form af en god provision ved salg.

“Hvis man sætter sit salg i system og husker at spørge kunderne om forsikring, så er der bestemt penge at hente ved salg af denne attraktive forsikring,” siger Henrik Bitzer.

Er din kunde fyldt 25 år og kan fremvise tre års skadesfri kørsel kan kunden opnå vores attraktive superelitebilist priser med det samme.

Tilvalgsdækninger:

Vejhjælp

Glas Plus

Førerpladsdækning

Leasing Basis

Ung Fører

Parkering Plus

Friskadedækning

Lånebil Plus

Læs mere om Elite Bilforsikring og tilvalgsdækningerne i brochuren samt på www.autobranchensforsikring.dk.

Elite Bilforsikring kan i øvrigt oprettes både i Bilinfo og i AutoDesktop.

Andre udvalgte fordele ved forsikringen:

Ubegrænsede kilometer

Gratis reparation af stenslag på forruden

Reparation hos et AutoBranchen Danmark-værksted

Mulighed for 2.500 kr. i selvrisiko ved superelitebilist

Læs mere om AutoBranchen Danmark og Gjensidiges Elite Bilforsikring i fordelsuniverset på AutoBranchen Danmarks hjemmeside www.abdk.dk (kræver login)

Her kan du også læse, hvilke økonomiske fordele forsikringen giver dig som forhandler.

Vil du videre mere om den nye og attraktive forsikring, så tag fat i din kontaktperson hos Gjensidige

Fyn og Sønderjylland

Tina Agerbæk

Tina-holm-agerbaek@gjensidige.dk, 60 25 17 34

Sjælland

Rasmus Krogh

Rasmus.krogh@gjensidige.dk, 52 39 21 60

Midt- og Nordjylland

Samet Gürel

Samet.gurel@gjensidige.dk,41 77 53 42.

Vil du vide mere om AutoBranchen Danmarks fordelsaftaler generelt, så kontakt Henrik Bitzer, chef for Partnerskaber i AutoBranchen Danmark.

Kontakt

Henrik Bitzer

Partnerskabschef