Bilforhandlere

Giv dit input: Hvilke valgtemaer er vigtigst for autobranchen?

AutoBranchen Danmark gennemfører nu en høring blandt sine medlemmer for at få input til sager, der skal rejses over for politikerne før, under og efter det kommende folketingsvalg  AutoBranchen Danmark gennemfører nu en høring blandt sine medlemmer for at få input til sager, der skal rejses over for politikerne før, under og efter det kommende folketingsvalg  

Hvis man skal tro valgtrommerne fra Christiansborg, går der ikke længe, før danskerne igen skal til valg og afgøre, hvem der skal lede Danmark i de næste fire år.   

AutoBranchen Danmark kommer selvfølgelig til at følge valgkampen tæt, ligesom vi ikke mindst vil gøre vores synspunkter gældende over for politikerne både før, under og efter valget.   

Og derfor vil vi også gerne høre holdningen fra jer medlemmer til, hvad der er vigtigst at kæmpe for, når det kommer til autobranchen.  

Derfor sætter AutoBranchen Danmark nu gang i en høring blandt jer medlemmer, hvor I kan rejse de sager, som I synes er vigtigst for autobranchen.   

“Vi har selvfølgelig en stribe afgørende sager, fx ro om afgifterne, grøn omstilling og flere ladestandere og mangel på arbejdskraft og uddannelse, som vi kommer til at kæmpe for uanset hvad, men jeg ved, at mange af jer medlemmer også har meget på hjerte. Derfor håber jeg, at mange af jer vil deltage i høringen og komme med konkrete og realiserbare politiske forslag, som vi kan bruge i vores dialog med politikerne,” siger Gitte Seeberg, adm. Direktør i AutoBranchen Danmark.   

“Det er klart, at det ikke er alle idéer – uanset hvor gode de er – der har gang på jord lige nu og her, men ligegyldigt hvad, tror jeg, vi får nogle vigtige input, som vi kan arbejde videre med – om ikke nu, så på den anden side af valget,” siger Gitte Seeberg.  

Du kan deltage i høringer ved at klikke her.  

Kontakt

Rune Langhoff Sørensen

Eftermarkeds- og klimakonsulent