Bilforhandlere

Golf: Nu åbner AutoBranchen Danmark Finans Open 2024 for tilmeldinger

Medlemmer kan nu tilmelde sig den traditionsrige golfbegivenhed, der afholdes i samarbejde med Santander Consumer Bank. I år giver de indledende runder, som afholdes på Great Northern og Lübker, direkte adgang til finalen i Tyrkiet.

”I år bliver det lettere at finde tid til at sikre sig en billet til finalen i Tyrkiet, da deltagerne kvalificerer sig direkte fra de indledende runder. Under hensyntagen til medlemmernes travle hverdag, vil årets setup uden en semifinale forhåbentlig give endnu flere medlemmer mod på at deltage i turneringen ” Sådan siger AutoBranchen Danmarks chef for partnerskaber, Henrik Bitzer om årets udgave af AutoBranchen Danmark Finans Open. 

Indledende runder i maj

Tilmeldingen til AutoBranchen Danmark Finans Open 2024 er nu åben for alle golf-glade medlemmer. Turneringen har efterhånden etableret sig som en festlig tradition, og i år er det 13. gang den afholdes. Som noget nyt, kan deltagerne kvalificere sig direkte til finalen fra de indledende runder. 

Runderne afholdes i år på Great Northern ved Kerteminde den 15. maj og på Lübker på Djursland den 23. maj. Her kan golfentusiaster fra autobranchen udfordre sig selv og hinanden på det korte græs i særdeles lækre omgivelser. 

Opvarmning til de indledende runder 

For deltagere, der ønsker at optimere deres præstation, tilbydes en eksklusiv opvarmningsmulighed dagen før de indledende runder. Med mulighed for prøverunde, lækker middag og overnatning til en favorabel pris, skaber vi rammerne for en mindeværdig oplevelse med masser af socialt samvær. 

Direkte kvalifikation til finalen

De bedste præstationer på golfbanen belønnes i år med direkte kvalifikation til finalen, der strækker sig fra den 29. september til den 3. oktober 2024 i Belek i Tyrkiet: En enestående chance for at konkurrere ude i verden og få en golfoplevelse ud over det sædvanlige. 

Tilmeld dig her: 

Great Northern i Kerteminde.

Lübker Golf på Djursland.

Kontakt

Camilla Hjorth

Financial controller