Bilforhandlere

Høj sol og højt humør i Himmerland 

Solguderne var i deres gavmilde hjørne, da golfturneringen AutoBranchen Danmark Finans Open nåede til semifinalerne i Himmerland i denne uge. 

Under den skinnende sol kvalificerede i alt 13 spillere fra AutoBranchen Danmarks medlemsvirksomheder sig til finalen, der spilles fra den 31. august til 2. september. I alt 31 spillere fra AutoBranchen Danmarks medlemsvirksomheder var med i semifinalen og havde kvalificeret sig via de to indledende runder i foråret.

For første gang i turneringens 10 år lange historie, havde en spiller held til at lave hole-in-one. Det skete for Henrik Bøjer, Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S. 

Banen i Himmerland er kendt for at være en af Danmarks sværeste golfbaner, og det tog da også deltagerne tæt ved seks timer begge dage for at nå rundt på de 18 huller.  

“Det er virkelig et par gode dage, hvor vi får mulighed for at netværke. Corona og restriktioner har gjort den slags meget sværere de seneste 15-16 måneder, så det var rart, at vi igen kan mødes under hyggelige former. Og jeg kan garantere, at golfspillerne sled for resultaterne,” siger Gitte Seeberg, adm. direktør i AutoBranchen Danmark og selv golfspiller.  

Deltagerne, der gik videre er: 

1 Allan Møller Andreasen fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning  

2 Jacob Larsen fra Meldgaard og Larsen 

3 Henrik Tychsen fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S 

4 Henrik Bøjer fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning 

5 Carsten Qvist fra Automobilforretningen Nordsjælland Peugeot/Citroën  

6 Casper Blendstrup fra Østergaard Automobiler ApS 

7 Jack Agerskov fra Langsø Biler Silkeborg 

8 Claus Horsted fra Varde Biler A/S  

9 Lars Neergaard Petersen fra Bella Trading  

10 Simon Lauridsen fra Autopunkt.dk A/S  

Derudover er Brian Månsson fra Løgstør Autolakereri og Peter Bertelsen fra Storgaard Biler A/S gået videre på wildcards. Ligeledes er sidste års vinder Thomas Boisen fra KB Autolak også kvalificeret til finalen.  

Sidste år blev finalen afviklet i Danmark, mens den tidligere er foregået på Santanders egen golfbane nær Madrid. Det er endnu ikke besluttet, hvor dette års finale bliver spillet. Kun, at det sker fra den 31/8 til 2/9.  

Kontakt

Henrik Bitzer

Partnerskabschef