Bilforhandlere

Indledende golfrunde afviklet i forrygende forårsvejr 

De første semifinalister i golfturneringen AutoBranchen Danmark Finans Open, blev fundet på Mariagerfjord Golf Klubs fine bane.  

Den traditionsrige turnering, der er blevet til i samarbejde med Santander, bliver nu spillet på 11. år og mere end 50 spillere var med fredag på Mariagerfjord. De fik en forrygende dag i godt vejr. 

“Nogen var glade for deres præstationer, andre var knapt så tilfredse på banen, men vi havde en golfdag med god stemning og masser af godt netværk,” fortæller Gitte Seeberg, adm. direktør i AutoBranchen Danmark.  

Henrik Bøjer (Pedersen & Nielsen) vandt den indledende runde. Nummer to og tre blev Lars Tretow-Loof (3TOW Biler) og Bjørn Langer (Langer Biler).  

17 spillere gik videre til semifinalen, der bliver spillet den 2. juni hos Himmerland Golf & Spa Resort. 

Øst for Storebælt skal deltagerne spille i Køge på torsdag den 12. maj. Her er der stadig ledige pladser, men kun til i morgen, tirsdag. Meld dig til dig her, hvis du skal med.

“Vi lukker endeligt for tilmeldingen tirsdag, så skulle der være en golfspiller blandt vores medlemsvirksomheder, der har glemt at melde sig til, så er det fortsat muligt lidt endnu.” siger Henrik Bitzer, partnerskabschef i AutoBranchen Danmark.   

Finalen i golfturneringen kommer til at give deltagerne en stor oplevelse. De får nemlig fornøjelsen af at spille finalen på Santanders egen fantastiske golfbane i Madrid den 13. til 15. september.  

Kontakt

Henrik Bitzer

Partnerskabschef