Bilforhandlere

Mød transportministeren og elbilsdirektøren på årsdagen

Transportminister Trine Bramsen, den kinesiske elbilsproducent Nios danske og norske direktør Marius Hayler og fremtidsforsker Anne Skare Nielsen er blandt talerne på AutoBranchen Danmarks årsdag.

Der er mange vigtige emner, som fylder i autobranchen for tiden. De emner fylder selvfølgelig også på årsdagen den 29. september på Remisen i Brande.

Sidste år deltog transportminister Benny Engelbrecht på årsdagen. Nu hedder transportministeren Trine Bramsen, og hun har stadig vigtige emner for branchen på sin dagsorden. Først og fremmest handler det om ladestationer.

Ladeinfrastrukturen skal udbygges, så endnu flere danskere vil tage springet til elbiler. Transportministeren vil formentlig også selv komme ind på en status i forhold til vanvidsbilisme. Hvis hun ikke selv gør det, så spørger vi selvfølgelig om det, for vores branche kan ikke være tilfreds med de nuværende forhold, hvor et værksted, en bilforhandler og et leasingselskab risikerer at miste sin bil, hvis en tredjemand har kørt vanvidskørsel i den.

Den kinesiske elbilsproducent Nio lancerede sine biler i Norge den 1. oktober sidste år, og har nu 75 ansatte. Bilmærket kommer til Danmark i fjerde kvartal, så en introduktion er tæt på, når Marius Hayler træder op på talerstolen og fortæller om Nios visioner for Danmark.

Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen har sat sig grundigt ind i autobranchen. Når hun parrer branchen med tendenserne og udviklingen i samfundet, så får hun et klart billede og nogle gode bud på, hvordan forbrugerne vil bruge deres bil i fremtiden. Det er vigtigt for branchen at indrette sig efter forbrugerne, hvis man også vil have succes i fremtiden. Anne Skare Nielsen medvirker også i den meget efterspurgte bog, “Fremtidens bilforretning”, der er skrevet af Charlotte Brix Andersen, leder af Medlemsservice, Forretningsudvikling og Kommunikation i AutoBranchen Danmark.

I lighed med sidste år giver en række fagsnakke dig også muligheden for at sammensætte en årsdag helt efter din egen smag. Der er vigtige emner som autotaks, skadesopgørelser, fremtidens finansiering, fremtidens mekaniker og fremtidens sælger.

Vi må heller ikke glemme, at direktør Jørgen Rasmussen, Motorstyrelsen, kommer forbi og fortæller, hvad der optager Motorstyrelsen lige nu og i den kommende tid. Han deltog også på årsdagen i 2021 og han havde vigtige pointer, som deltagerne satte stor pris på at høre.

Vært på TV2 News, Dennis Ritter, kommer til Brande og binder hele dagen sammen fra scenen.

Tilmeld dig årsdagen her.

Husk at deltagelse er gratis.

Kontakt: