Bilforhandlere

Nordjyske restriktioner ophæves

Sundheds- og ældreministeriet ophæver nu hovedparten af de regionale restriktioner, der siden 9. november har præget den nordjyske autobranche.

Torsdag den 19. november har regeringen fjernet hovedparten af de restriktioner og tiltag, som syv nordjyske kommuner har levet under i knap to uger. Vigtigst af alt for autobranchen betyder regeringens udmelding, at den nordjyske autobranche kan drive sine forretninger på samme måde, som før de nordjyske restriktioner trådte i kraft.

Dermed opfordrer myndighederne ikke længere borgere til ikke at krydse kommunegrænser, brug af hjemmearbejde i videst muligt omfang og hjemsendelse af medarbejdere.

Nu gælder de samme retningslinjer og krav som i resten af Danmark igen.

Få tiltag fastholdes

Selvom myndighederne fjerner de restriktioner, som har været hårde ved den nordjyske autobranche, så er der stadig enkelte opfordringer til de nordjyske borgere.

Myndighederne opfordrer fortsat alle borgere i de syv kommuner til at lade sig teste. Ligesom udenlandsk arbejdskraft, der har arbejdet i Nordjylland opfodres til at lade sig teste ved hjemkomst.

Ligeledes opretholdes den taskforce, der arbejder med at begrænse smitte i Nordjylland og der vil fortsat være en styrket opsporings- og isolationsindsats.

Kontakt

Charlotte Brix Andersen

Leder af Medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation

Flemming Ransborg

Medlemskonsulent, Nordjylland og Bornholm
Klaus Schultz

Klaus Schultz

Medlemskonsulent, Sydjylland og Fyn

Christian Richter

Kommunikations- og politisk rådgiver

Lene Søbo

Grafiker og marketingkoordinator

Christian Mikkel Uldall Grøn

Web- og social medie manager

Julie Løvenholdt

Medlemskoordinator

Emil Refn

Studentermedhjælper