Bilforhandlere

Ny købelov giver travlhed hos CarGarantie 

Straks efter nytår træder en ny købelov i kraft. AutoBranchen Danmarks medlemmer ved det godt, for vi har inviteret til webinar tirsdag den 14. december. Her er næsten 120 deltagere, og da det er et webinar, er der selvfølgelig plads til flere. Så du kan stadig melde dig til her.

Stadig flere bilforhandlere er også godt i gang med forberedelsen til den nye hverdag. De garderer sig mod uforudsete hændelser på deres salgsbiler. Det gør de i høj grad med CarGarantie.  

“Forhandlerne ser skriften på væggen. Nu skal de stå på mål for en bil et halvt år mere end tidligere. Mange vil gerne købe sig til en roligere nattesøvn,” siger Jens Bachmann, der er salgschef hos CarGarantie, som har fordelsaftale med AutoBranchen Danmark og derfor tilbyder rabat til medlemmerne. 

Det betyder, at et stigende antal forhandlere tegner ekstra forsikring på de biler, de sælger. Eller i hvert fald på mange af bilerne. Når den nye købelov træder i kraft efter nytår, så har forhandleren bevisbyrden i et helt år, hvis der opstår en skade. Hvor det før kun var i seks måneder, at den såkaldte formodningsregel fastslog, at forhandleren skal bevise, at en opstået defekt ikke var tilstede, da bilen blev solgt, så gælder den formodningsregel fra nytår i 12 måneder. Og det gør en forskel for mange forhandlere.  

Alene i de seneste tre måneder har CarGarantie taget imod 50 nye kunder i Danmark – altså 50 nye forhandlere. Der er også forhandlere, som ikke havde brugt deres aftale så meget, som nu flittigt forsikrer sig, så der er gang i butikken.  

“Forhandlerne siger selv til os, at det ganske enkelt er på grund af den nye købelov. Der dækker vi altså noget, som forhandlerne er glade for,” fortsætter Jens Bachmann. 

En del af CarGaranties koncept er, at forhandlerne kan opnå en stor loyalitetsprovision af omsætningen. Udover at betale for reparationerne, så giver CarGarantie det overskydende tilbage til forhandleren. Så jo færre skader, jo mere udbetalt.  

“Vi betaler op til 70 procent tilbage til forhandleren/værkstedet, så på den måde kan det være penge på bundlinjen. Derfor giver det rigtig god mening, at man benytter lejligheden til at sælge år to til kunden,” siger Jens Bachmann. 

CarGarantie er en tysk virksomhed, som sælger forsikring/garanti på biler over hele Europa og har mere end 23.000 forhandlere blandt sine kunder. Virksomheden har i år eksisteret i 50 år. 

Vil du vide mere om at gardere dig for uforudsete hændelser på dine salgsbiler, så kontakt CarGarantie direkte:

Nord- og Midtjylland Johnny Hammer Christensen
+45 61 44 13 00 • jch@cargarantie.dk
Sydjylland og Fyn Jesper Skellgaard-Nielsen
+45 44 12 96 66 • jsk@cargarantie.dk
Sjælland Henrik Byrnel
+45 40 73 48 38 • hby@cargarantie.dk

Kontakt

Henrik Bitzer

Partnerskabschef