Bilforhandlere

Skiftede forsikringsselskab og fik ro i maven 

Langt bedre dækning blev resultatet, da SBN Biler skiftede sit forsikringsselskab ud med Gjensidige, der har fordelsaftale med AutoBranchen Danmark.  

For René Wind, der er direktør og ejer af Wind Automobiler A/S i Ribe, var det først og fremmest tilliden, der gjorde forskellen. Han har for nylig flyttet sine forsikringer til Gjensidige fra et lokalt forsikringsselskab. 

Da Sebastian Nielsen etablerede SBN Biler i Haslev på Sydsjælland for snart tre år siden, lavede han aftale med det forsikringsselskab, han brugte i sit privatliv, Alm. Brand. Da han senere fik øjnene op for de fordelsaftaler, der ligger i hans virksomheds medlemskab af AutoBranchen Danmark, besluttede han sig for at få besøg af Gjensidige. Det besøg blev en øjenåbner. 

“Jeg blev taget seriøst og behandlet professionelt, og fremfor alt har jeg fået nogle langt bedre dækninger,” siger Sebastian Nielsen. 

“Jeg synes især, at min dækning i forbindelse med prøveplader gør en kæmpe forskel. Før var jeg kun forsikret op til 250.000 kroner, så jeg løb altså en risiko, hvis bilen havde højere værdi. Nu er jeg forsikret op til en million kroner og skal altså ikke længere tænke så meget over det,” fortsætter han. 

René Wind havde brugt et andet forsikringsselskab i årevis, men en snak med AutoBranchen Danmarks konsulent Flemming Ransborg om fordelsaftaler fik ham til at indhente tilbud fra Gjensidige. 

“Først og fremmest vil jeg sige, at erhvervsassurandøren, Bo Hviid Hansen, gjorde et særdeles godt og tillidsfuldt indtryk, og den tillid betyder virkelig meget for mig. Da jeg fik tilbudet, viste det sig også, at de havde rigtigt attraktive priser og dækninger,” siger René Wind. 

For ham er det hele så nyt, at han endnu ikke har haft skader, men han lægger særlig vægt på, at tilliden til hans samarbejdspartnere skal være i orden, og der er mavefornemmelsen rigtig. 

“Jeg har en rigtig god mavefornemmelse, og hele skiftet er gået smertefrit. Nogle af mine forsikringer er overgået til Gjensidige, mens andre har et længere opsigelsesvarsel og først kommer med senere,” fortæller René Wind. 

Sebastian Nielsen understreger, at han også sparer penge på sine forsikringer i forhold til den tidligere aftale, men det er først og fremmest dækninger, der gør en forskel for ham.  

“Jeg er også bedre dækket på mine bygninger og på de biler, som står i min udstilling udenfor. Tidligere kunne jeg kun få forsikret de biler, som var hegnet ind. Det krav eksisterer ikke i min aftale med Gjensidige,” siger han.  

Med kun lidt under tre år på bagen, er det gået stærkt hos SBN Biler. Sammen med det værksted, han deler lokale med og samarbejder med, er man vokset fra to til næsten 12 medarbejdere, og slutseddel nummer 1000 blev underskrevet for kort tid siden. 

“Det er gået godt og vi sælger biler over hele Danmark. Jeg var selvfølgelig bekymret for nedlukning og corona, men vi er kommet godt igennem. Det er dog ikke planen, at vi skal vokse yderligere,” siger han.  

Wind Automobiler har eksisteret siden 2003, og René Wind har efterhånden opbygget en stor forretning og værksted. Senest byggede man et topmoderne bilhus på 6.000 kvadratmeter i 2018. 

Både Sebastian Nielsen og René Wind tilbyder også bilkøberne forsikring via AutoBranchen Danmark Forsikring. 

Læs mere om fordelsaftalerne med Gjensidige i Fordelskataloget. Her er også kontaktoplysninger til lokale konsulenter i dit område.  

Vil du vide mere om fordelsaftalerne, kan du også kontakte konsulent Bjarne Mølvadgaard, AutoBranchen Danmark på telefon 31 25 70 04 eller partnerskabschef Henrik Bitzer på telefon 31 47 49 97. 

Kontakt

Henrik Bitzer

Partnerskabschef