Bilforhandlere

ABAF får ny sekretariatschef 

Marietta Bak Seemholt forlader ABAF og Dansk Erhverv efter fem år i spidsen for AutoBranchen Danmarks Arbejdsgiverforening. Ny sekretariatsansvarlig bliver Maria Barfoed, der lige som Marietta er advokat og har stor erfaring på det arbejds- og ansættelsesretlige område.  

“ABAF har over årene gennemgået en stor udvikling og en flot og kontinuerlig medlemstilgang. Vi lægger stor vægt på, at autobranchen har sin egen arbejdsgiverforening med specialviden om branchens særlig forhold. Derfor kommer ABAF også til at spille en stor rolle i årene, der kommer,” siger Gitte Seeberg, administrerende direktør i AutoBranchen Danmark og bestyrelsesmedlem i ABAF.  

“Vi ønsker Marietta stort tillykke med hendes nye stilling som HR-administrations & Personalechef i Magasin, og samtidig byder vi velkommen til Maria Barfoed, som vi ser frem til at arbejde sammen med,” fortsætter Gitte Seeberg. 

Gennem årene er ABAF blevet en organisation, som er relevant for sine medlemmer og en vigtig samarbejdspartner og rådgiver i personalemæssige sager. Det arbejde fortsætter med Maria Barfoed som den ansvarlige, mens Dansk Erhvervs samlede organisation også er en vigtig faktor i arbejdet for autobranchens virksomheder. 

Bestyrelsesformand for ABAF, Ejgild Christensen, STS-Biler A/Stakker Marietta Bak Seemholt for godt arbejde, og ser samtidig fremad. 

“Marietta har sat aftryk og efterlader et par store “sko”. Hun har formået at gøre foreningen endnu mere relevant for medlemmerne og altid svaret medlemmerne hurtigt, præcist og uden omsvøb. Vi er glade for, at vi er med i Dansk Erhverv, hvor vi kan få løftet endnu flere opgaver, samtidig med, at vi har vores helt egen hylde i organisationen,” siger formanden.  

Kontakten til ABAF foregår som hidtil på telefon 3331 4555 – tryk derefter 1 for arbejdsgiverforeningen. Man kan også ringe direkte til Dansk Erhvervs på telefon 3374 6000. 

Kontakt

Charlotte Brix Andersen

Leder af Medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation