Folketingsvalg 2022 (bruges ikke)

AutoBranchen Danmarks forsikringer kan nu laves i AutoDesktop

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Det er nu blevet endnu nemmere at sælge AutoBranchen Danmarks bilforsikringer.

Forsikringerne, som tilbydes i samarbejde med Gjensidige, er nemlig blevet tilgængelige i AutoDesktop. Det betyder, at bilforhandlere, som i forvejen bruger AutoDesktop, får mindre arbejde ved at sælge bilforsikringerne. Nu skal der nemlig kun tastes oplysninger i ét system. Muligheden er allerede tilgængelig for AutoBranchen Danmark-medlemmer, som bruger AutoDesktop.

Medlemmer, som ikke bruger systemet, skal dog ikke snydes. Hvad enten man sælger nye eller brugte biler, kan man få en gratis-version af programmet, hvis man ikke allerede bruger det.

”Vi fandt, at dette var næste skridt i et i forvejen godt samarbejde, som rigtigt mange af AutoBranchen Danmarks medlemmer allerede benytter sig af. Ved at være til stede i AutoDesktop, er vi kommet meget tættere på vores forhandlere. Vi har samtidigt arbejdet tæt sammen med AutoIT, for at få udviklet et gratis modul til de forhandlere, der i forvejen ikke var oprettet i AutoDesktop. Ved at gøre indtegningsprocessen digital og automatiseret, holder vi omkostningerne nede og prisen på forsikringen billig. Samtidigt sikrer vi os, at der er styr på samtykkerne. Det er vigtigt i forhold til GDPR-reglerne, hvis vi får behov for at kontakte en kunde, hvor forsikringen er tegnet af en forhandler,” siger Nicki Ipsen, projektleder i Gjensidige.

To forsikringsløsninger

Som bilforhandler kan du vælge mellem to forskellige forsikringsløsninger, når du vil sælge forsikringer.

Dem kan du læse mere om i fordelskataloget på AutoBranchen Danmarks hjemmeside. (kræver login) Klik her

Den ene forsikringsløsning giver højere provision end den anden. Den anden giver til gengæld årlig provision, så længe forsikringen er i kraft. Begge løsninger sikrer at bilen kommer retur til jeres værksted ved en forsikringsskade. Se de øvrige detaljer i fordelskataloget.

Forstørret bonus

Ydermere er det værd at notere sig den øjeblikkelige kampagne for forsikringssamarbejdet. Den personlige bonus for salg af et forsikringsprodukt er nemlig lige nu fordoblet.

”Gjensidige giver lige nu 300 point pr indgået aftale til brug i Gjensidige Klubben. Det er en fordobling i forhold til de sædvanlige 150 point. Pointene kan sælgerne bruge efter eget valg, og lige nu er det altså en god bonus,” siger Henrik Bitzer, chef for Partnerskaber i AutoBranchen Danmark.

Henrik Bitzer ser i øvrigt aftalen med Gjensidige som en vigtig del på paletten af medlemsfordele hos AutoBranchen Danmark.

”Mange medlemmer bruger allerede aftalen, og det giver god mening, fordi den sikrer en god ekstra indtjening, og samtidig giver den loyalitet, fordi bilerne kommer retur til værkstedet ved forsikringsskader,” fortsætter Henrik Bitzer.

Er du nysgerrig på, hvad dine kunder får i forsikringen, kan du læse mere på hjemmesiden.

[/fusion_text][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Seneste nyheder

[/fusion_text][fusion_recent_posts layout=”default” picture_size=”fixed” hover_type=”none” columns=”3″ number_posts=”6″ offset=”0″ pull_by=”category” cat_slug=”nyhed” exclude_cats=”” tag_slug=”” exclude_tags=”” thumbnail=”yes” title=”yes” meta=”no” meta_author=”no” meta_categories=”no” meta_date=”yes” meta_comments=”yes” meta_tags=”no” content_alignment=”” excerpt=”yes” excerpt_length=”0″ strip_html=”yes” scrolling=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]