Bilforhandlere

Dobbelte point for forsikringssalg helt ind i efteråret

Kampagnen, der giver ekstra bonus til sælgere af forsikringsprodukter, bliver forlænget helt frem til udgangen af oktober.

Det betyder, at Gjensidige fortsat giver 300 point i Gjensidige Klubben for hver solgt og betalt forsikring. Eller med andre ord, at sælgernes personlige bonus for salg af et forsikringsprodukt er fordoblet til langt ind i efteråret.

”Kampagnen blev etableret i februar, inden det meste af Danmark blev lukket ned og forbruget faldt kraftigt. På den ærgerlige baggrund faldt bilsalget drastisk, og det samme gjorde selvfølgelig salget af forsikringer. Derfor vil vi gerne give sælgerne en mulighed for at arbejde med salget i en forlænget periode,” siger Henrik Bitzer, chef for partnerskaber i AutoBranchen Danmark og en del af det forsikringsudvalg, som holder øje med AutoBranchen Danmarks forsikringsprodukter.

”Mange medlemmer bruger allerede aftalen, og det giver god mening, fordi den sikrer en god ekstra indtjening, og samtidig giver den loyalitet, fordi bilerne kommer retur til værkstedet ved forsikringsskader,” fortsætter Henrik Bitzer.

Rigtigt mange sælgere blandt AutoBranchen Danmarks medlemmer har allerede forsikringsprodukterne inde under huden.

Som bilforhandler kan du vælge mellem to forskellige forsikringsløsninger, når du vil sælge forsikringer.

Læs meget mere om dem i fordelskataloget på AutoBranchen Danmarks hjemmeside (kræver login)

Den ene forsikringsløsning giver højere etableringsprovision end den anden, som så til gengæld giver årlig provision så længe forsikringen er i kraft. Begge løsninger sikrer blandt andet, at bilen kommer retur til jeres værksted ved en forsikringsskade. Se de øvrige detaljer i skemaet.

Er du nysgerrig på, hvad kunderne får i forsikringen, så læs mere på hjemmesiden.

Kontakt

Henrik Bitzer

Partnerskabschef