Arbejdsgiver

Forsamlingsforbud er sænket i 18 kommuner

Regeringen har sænket forsamlingsforbuddet til 50 personer i Odense og i 17 kommuner nær hovedstaden. Begrænsningen på 50 personer gælder for foreløbig til den 21. september.

Forbuddet har ikke betydning for det daglige arbejde i virksomheder i autobranchen, hvor myndighedernes retningslinjer i øvrigt bliver overholdt, men har du planer om kundearrangementer eller lignende, skal du være opmærksom. Det kan anbefales at holde eventuelle arrangementer udendørs.

De 18 kommuner er:

Odense, Albertslund, Ballerup, Brøndby, Dragør, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Høje-Tåstrup, Ishøj, København, Lyngby-Tårbæk, Rødovre, Tårnby og Vallensbæk.

”Hvis man planlægger større arrangementer i de berørte kommuner inden for kort tid, vil det være oplagt at se på, om det er muligt at holde det udendørs. Jeg vil også opfordre til, at man nærlæser retningslinjerne for udvalgsvarebutikker, når man planlægger større arrangementer,” siger Charlotte Brix Andersen, chef for medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation i AutoBranchen Danmark.

Som en undtagelse til forsamlingsforbuddet er det fortsat muligt at afholde arrangementer, hvor deltagerne i det væsentligste sidder ned.

Sundhedsstyrelsen vil i løbet af de nærmeste dage udsende skærpede anbefalinger til private sammenkomster.

Læs myndighedernes  retningslinjer her

Kontakt

Juridisk hotline