Besparelsen var til at tage at føle på, da en af landets store forhandlere af brugte biler inviterede Gjensidige indenfor til en snak om erhvervsforsikringer.

Kraft Biler sparer op mod 100.000 kroner årligt i forhold til virksomhedens tidligere forsikringsaftale. Ikke mindst sparer man tid med en nemmere administration, og så har Kraft Biler fået forsikringsdækninger, som passer nøjagtigt til virksomheden.

Det fortæller indehaver Jacob Givskov Nielsen, der havde dialogen med Gjensidiges markedschef Bo Hviid Hansen.

”Vi havde hørt, at andre i branchen havde sparet penge ved at bruge den aftale med Gjensidige, som er mulig gennem vores medlemskab af AutoBranchen Danmark, så vi besluttede at prøve det af,” fortæller Jacob Givskov Nielsen.

”Det blev altså til en årlig besparelse på op mod 100.000 kroner, og det er da også en slags penge. Men vi fik mere end det,” siger han og nævner en tidligere oplevelse med underforsikring.

”Vi har tidligere prøvet ved en forsikringsgennemgang, at vi var endda meget underforsikret, så i det hele taget er det rigtigt godt med en gennemgang af forsikringerne. Og nu ved vi, at vi ikke er underforsikret, men har de rigtige dækninger. Samtidig mærkede vi, at Gjensidiges kendskab til autobranchen er godt. De er toptunede på branchen,” fortsætter han.

Han fornemmer også, at administrationen en del lettere, og det kommer virksomhedens bogholderi til gode.

”Administrationen var temmelig tung i vores tidligere forsikringsselskab, men det her er meget bedre,” siger han videre.

Jacob Givskov Nielsen fortæller også, at det forsikringsselskab, som Kraft Biler har forladt, havde en meget langsommelig sagsbehandling og beslutningsproces. Den forventer han langt bedre nu.

Bo Hviid Hansen, markedschef hos Gjensidige, havde dialogen med Jacob Givskov Nielsen og de øvrige partnere i Kraft Biler, der ligger ved Fredericia og Horsens.

”Vi har flyttet en del kunder på det seneste, og det afgørende er jo, at vi har et godt produkt og et smidigt apparat. Hos os er der ikke så mange, som skal involveres før vi kan tage beslutninger. Det hører vi ind i mellem, at man skal andre steder, og så kan sagsbehandlingen være langvarig. Dels er vores priser altså gode, dels har vi et smidigt og godt tilpasset produkt,” siger Bo Hvid Hansen.

Forsikringsaftalen med Gjensidige er et tilbud til AutoBranchen Danmarks medlemmer. Produktet, der handler om erhvervsforsikringer, er tilpasset autobranchen, og Gjensidige ved præcis, hvad branchen har brug for. Læs mere i Fordelskataloget her eller kontakt Henrik Bitzer, leder af Partnerskaber i AutoBranchen Danmark på telefon 31474997. Du kan også ringe direkte til Gjensidiges markedschef Bo Hviid Hansen på telefon 41775300.

Hurtig adgang for medlemmer:

Vores fordelsaftaler giver adgang til:

 • Attraktiv og fleksibel bilfinansiering.

 • Provision ved salg af bilforsikringer.

 • Digital beregner til bilafgifter på få minutter med fuld dokumentation.

 • Erhvervsforsikringer med gode rabatter.

 • Motorforsikring.

 • Værktøjs-og reparationskontrol.

 • Rabatter med brændstofaftaler.

 • Attraktive priser på opgaver med bilruder.

 • Pensionsordning.

 • Mulighed for optimeret lønsystem.

 • Og meget mere …

Klik på billedet for at tilgå fordelskataloget
(Kun adgang for medlemmer)