Elbiler

Standardsvar til selvanmeldere, der har fået tilsendt et høringsbrev

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

I de sidste to uger har mange selvanmeldere modtaget høringsbreve fra Motorstyrelsen, hvor de bliver bedt om at mangedoble deres sikkerhedsstillelse til Motorstyrelsen. AutoBranchen Danmark har udarbejdet et udkast til et standardsvar til selvanmeldere, der har fået tilsendt et høringsbrev om forhøjelse af deres sikkerhedsstillelse. Du kan finde standardsvaret nedenfor.

Mange selvanmeldere har fået tilsendt høringsbreve i forbindelse med det nye styresignal om forhøjelse af selvanmelderes sikkerhedsstillelse: Styresignal SKM.2019.562 – Trappemodel for fastsættelse af sikkerhedsstillelse for selvanmeldere efter registreringsafgiftsloven.

Styresignalet var sat til at træde i kraft d. 1. januar 2020. Men efter massivt pres fra AutoBranchen Danmark har Motorstyrelsen nu udskudt fristen for at stille den forhøjede sikkerhed til 1. februar.

I den forbindelse har Motorstyrelsen oplyst, at de vil sende endnu et brev til de selvanmeldere, der allerede har modtaget et høringsbrev. I brev nummer to udskydes kravet om at stille en forhøjet sikkerhed fra 1. januar til 1. februar.

Brevet vil annullere den fastsatte frist i det første høringsbrev, men det vil ikke ændre på sikkerhedsstillelsesbeløbet, som styrelsen mener, virksomheden skal stille.

Uenig i forslag til afgørelse

Brevene bliver sendt hurtigst muligt. Men nogle selvanmeldere, der allerede har modtaget brevet, har fået en frist til d. 13. december til at fremsende bemærkninger angående forslaget til forhøjet sikkerhedsstillelse. Når man ikke at få brevet inden fristen, skal høringssvaret indsendes inden frist på grundlag af første høringsbrev.

Nedenfor er en beskrivelse af de punkter, som AutoBranchen Danmark råder til, at man indsender som svar på høringsbrevet, hvis man er uenig i styrelsens forslag om forhøjelse af virksomhedens sikkerhedsstillelse.

Ved at klikke her, får du adgang til høringsbrevet som word-fil, klar til download

OBS. steder i høringsbrevet, du selv skal udfylde, er marketet med ‘fed’ skrift eller ‘xx’.

[/fusion_text][fusion_faq filters=”” featured_image=”” cats_slug=”1-den-uhjemlede-adgang-til-at-forhoeje-sikkerhedsstillelsen-som-angivet-i-styresignalet,2-den-uproportionelle-indplacering-paa-trappemodellen-at-sikkerhedsstillelsen-i-visse-tilfaelde-er-hoejere-end-det-faktiske-afgiftstilsvar,3-det-mener-vi-om-varslingen” exclude_cats=”” orderby=”date” order=”ASC” type=”” boxed_mode=”” border_size=”1″ border_color=”” background_color=”” hover_color=”” divider_line=”” title_font_size=”” icon_size=”” icon_color=”” icon_boxed_mode=”” icon_box_color=”” icon_alignment=”” toggle_hover_accent_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]