Bilforhandlere

Nyhedsbrevene holder sommerpause

Der er stadig mulighed for juridisk hjælp sommeren igennem, ligesom vores eftermarkedsafdeling yder vanlig support, mens nyhedsbrevene vender tilbage i uge 31.

Selv om hverken autobranchen som sådan eller AutoBranchen Danmark holder lukket i sommerferien, så holder vores nyhedsbreve nu sommerpause.  

I AutoBranchen Danmark holder vi stadig øje med, hvad der sker både i Danmark og i udlandet, og vi fortæller det naturligvis her på hjemmesiden, hvis der sker noget vigtigt.  

Telefonerne er fortsat åbne, så har du brug for rådgivning eller hjælp fra AutoBranchen Danmarks jurister, er det også stadig en mulighed. Juristerne svarer som altid på spørgsmål på telefon 33 31 45 55.  

På samme måde er der også hjælp at hente fra eftermarkedsafdelingen. Her kan du hente hjælp til Autotaks, til skadesopgørelser, hjælp til kodeord og en masse andet. Supporten kan du kontakte på telefon 33 25 14 33.  

Brug i øvrigt gerne sommeren på at tilmelde dig AutoBranchen Danmarks årsdag til september, hvis du ikke allerede har gjort det. Du kan se programmet og tilmelde dig her. Husk at deltagelse er gratis.   

Vores nyhedsbreve bliver sendt ud igen i uge 31.